Sista lediga dagen!


God morgon alla läsare!
Idag är det söndag, vilket innebär att det väldigt snart är slut på ledigheten och åter till vardagen!
Inga mer sovmornar och inga mer slappa rutiner!
Kommer vara tufft i början men det kommer samtidigt vara skönt då barnen lägger sig i vettiga tider igen och man själv får lite egen tid till att göra annat än att hjälpa, serva, prata med dem! *längtar lite*
Idag när jag vaknade så regnade det ute!!! DET var länge sen man vaknade till det, så nu undrar man lite om kylans dagar är över eller om detta bara är en mellandag för att sen frysa på och bli svinhalt överallt istället??
Egentligen ingen idé att fundera, för det märks oavsett vad!
Idag har vi inte mycket inplanerat utan vi ska fixa lite mat....sortera lite tvätt och sen ska vi fika hos Angelika och Henrik....det ska bli kul och trevligt!
Senare i eftermiddag kommer väl pojkarna hem och sen är det nog dags att få barnen klara för natten så de kommer i säng i vettig tid då skolan börjar imorgon. Och så dagis för lillan då!
Och själv ska jag också börja plugga imorgon igen....nu enbart till slutprovet så det är inte så mycket skriva eller liknande utan bara läsa, läsa och åter läsa!
Kommer nog bli lite långtråkigt och enformigt men det kommer kännas väldigt skönt när det är klart!
Är väl även dags att söka till en ny kurs och det drar mer och mer åt en matte kurs då jag tycker det är kul. Men samtidigt skulle det vara skönt att läsa Svenska B och få all svenska avklarad. Men känns som en bra idé att bryta med något roligt emellan så man inte tröttnar för mycket!
Hur skulle ni göra?
Nä nu ska jag ta och sätta igång disken och se om jag har tillräckligt med papper hemma för att göra egna presentaskar....om inte blir jag nog tvungen att köpa färdiga! *boring*
Sen blir det att få på mig lite kläder och fixa och dola lite här hemma!
Men skriver säkert mer senare....när jag kanske faktiskt har något att skriva om! =P
Ha en bra dag därute i regnet!
*Kram på er*

Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Linda

Klart du ska läsa svenska b gumman! Du har mitt nummer - jag lovar att vara full support för svenska är jag bra på :)

//Kram

Postat av: Mammastroll

Hej svejs Nina, gillar din härliga blogg. Blev lite fylld av fnitter då jag såg bilden du lagt till i avsnittet där du pratar om att skolan o studierna snart börjar igen. Undrar lite smått över varför det står fyra burkar öl framför tavlan med matematiktal?...är det tänkt att du ska unna dig lite gött öl då du gjort klart dina uppgifter eller var det bara en rolig bild? hihi vilket som så önskar jag dig stort lycka till den här terminen. Du är superduktig Nina! Kram från C.

Postat av: Nina

Hahaha...jag måste ju läsa den, men vet inte om jag är så sugen på att läsa den just nu =(

Hihihi...hur ska du hinna hjälpa mig stup i kvarten när du inte hinner komma förbi på en kaffe? =P hahahaha Nu var jag rolig! ;)

Kram på dig!

Postat av: Nina

Tack C för alla snälla ord! De värmer riktigt ordentligt!

Nä..öl är ingen höjdare, men skulle lätt kunna unna mig en cider eller lite vin när kursen är klar OM jag klarar den! hoppas

Mest valde jag bilden för att den var lite rolig!

Kul att du gillar min blogg. Uppskattas då jag själv kan tycka den är lite enformig eller liknande mellan varven, men försöker göra den roligare med bilder istället och hoppas jag lyckats lite i alla fall!

Du är duktig du med...du kämpar och sliter!

Kram på dig!

Postat av: Linda

Nina, DU bor jättelångt bort nu ju!!!!!

Fast jag kanske skulle ta och flytta upp dit i stället? Har ni några lediga lägenheter i närheten? Sen kan vi kombinera plugg och kaffe och göra två flugor på smällen ;)

Postat av: Nina

Hahaha...inte längre bort än vad det är till ditt jobb egentligen! =P

Och det tar inte så lång tid att gå....hehe....

Inga lediga lägenheter vad jag vet om....sugen på att flytta eller? För i så fall kan jag alltid hålla öron och ögon öppna vet du! =)

Jupp...kaffe och plugg.....skitbra tillsammans!

Postat av: Linda

Yes, kollat lite på kbabs radhus nere på signalhornsgatan (där elisabeth bor) men det krävs enormt många poäng för att få. Så uppåt fitarr o de där ni bor har jag tänkt i stället. Men jag vill ju ha markplan och de som funnits ute på sistone är ju andra våningen. Jag vill att cathrin ska kunna hälsa på utan att vi har med någon stark kille eller jag o kompisen skaffar ryggskott.... Men hojta om du hör nåt. Jag är ju inte rik, men ska nog ha råd med nån tusenlapp extra i hyra utan att tvingas leva på potatisskal och nudlar :)

Postat av: Nina

Ok..ja det kan man nästan tänka sig!

Jag lovar att hålla ögonen öppna...skulle t.om kunna kolla med vaktmästaren på gården och se hur det ser ut då de vet om lägenheter som inte alltid ligger ute. =)

Är det fortfarande en 4:a du vill ha eller kan du tänka dig en 3:a?

Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback