Snö, snö och åter snö...


Ja, det snöar fortfarande massor ute...själv börjar jag tröttna, men det fungerar lätt så länge man stannar inne!
Jag gillar snö, när den ligger på marken, skottat/plogat och är lagom kallt ute....då är det kul att vara ute med barnen, bygga snögubbar och åka pulka eller skridskor mm....men nu vill man helst hålla sig inne!
Visst, det är inte speciellt kallt ute men det är ändå jobbigt när man får pulsa och skotta flera gånger per dag! Men men.....det tar slut det med och bytes ut emot sommar och gräsklippning istället! =P *dock inte lika jobbigt*
Nog om detta!
Egentligen skulle mina efterlängtade flickor komma hem om ca 1 timme men tåget har blivit försenat....vad ovanligt!? *NOT*
Så deras farmor skulle ringa när de kom till Kil, då är det lagom för älsklingen att gå ut till bilen och åka för att hämta dem.
Själv skulle jag egentligen stå och steka pannkakor vid det här laget då jag ville ha maten klar till de kommer, men eftersom jag inte vet exakt så känns det dumt att börja, ifall det dröjer väldigt länge!
Men antar att jag snart får börja ändå...bättre att vi får värma eller hålla dem varma i ugnen än att stå och steka för "fulla muggar" när de kommer! =)
*Fast ER passar bättre än dig!*
Har varit hos N nu på förmiddagen och fikat, och gullat med hennes dotter! Det var mysigt och lite roligt! Har inte sett dottern så mycket under hösten/vintern och helskotta vad hon har börjat prata! =)
Alltid kul att se hur barn utvecklas och lär sig nya saker!
Tack för fikat och den trevliga pratstunden! Det får vi göra om snart igen! Kramiz!
Så....vad ska man hitta på nu då? Förutom att längta ihjäl sig efter mina små flickor??
är lite uttråkad och väntan känns evig när man inte vet när de kommer! Men jag kan knappt bärga mig...utan vill bara krama om dem riktigt ordentligt och pussa på dem!!
Får skynda mig med Jullan Gullan då hon antagligen kommer knappt säga hej och kramas innan hon frågar om hon får gå till Lotta och Lollo....där hon också är efterlängtad! =)
Kul när barnen är saknade när de är borta! Och jag är så glad över att de har så pass bra kompisar som de har! Så det gör mig inte så mycket, då man inser snabbt att barnen växer upp och vill vara mindre och mindre med sina föräldrar, även om det känns konstigt så är det helt naturligt!
Nä...ska nog ta och börja med smeten till pannkakorna så jag kanske kan börja lite smått...får väl ta det lugnt och nöja mig med en stekpanna så länge eller liknande! *hihihi*
Ha en underbar snöfull dag alla mina vänner!
*KRAMIZ*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback