Helgen!


Ja ni! Mina kära läsare! Nu kommer i alla fall mitt "allmänna" inlägg om helgen! Så jag kanske kan berätta mer än de två jag postat över dessa speciella händelser!
Men tänkte trots detta börja från början! Så ni inte tappar bort er! =P
Så, som ni redan vet så var jag och älsklingen till Dömle Herrgård fredag till lördag, för att fira vår 8:e bröllopsdag!
Jupp! Det stämmer!
Vi har redan varit gifta i 8 år (eller ja, imorgon), och detta innebär att vi nu varit tillsammans i hela 10år! *underbart*
Tiden går fort när man har roligt....eller i vårt fall mer fullt upp! *hahaha*
Och på kvällen när vi var i Dömle fick jag ett bildmeddelande från underbara Claes, där han hade fixat en jätte fin rabatt i hörnet på min altan! Superfint och jag blev så förbaskat glad! Det var en för tidig 30 års present från honom!
Och du Claes! TACK! Jag är jätte glad och är så tacksam över att du gör detta för mig! *pusselipuss*

I lördags åkte vi tidigt från herrgården. Och istället för att åka raka spåret hem drog vi till Bergvik för att strosa i butiker samt inhandla tillbehör till kvällens grillning med Tine & Harald samt Anna-Karin & Lennart! Och så självklart blev det några öl och cider kvällen/helgen till ära!
Vi dukade fint och fixade. Och sen grillade vi fläskfile! *mumma*
Tine grillade svärdfisk och tonfisk! Och fy helskotta vad gott det var! Så nu ni....ska min familj få äta fisk! *mohahaha*
Så det blev några timmar med god mat, trevligt sällskap, massor av prat och några cider!
Tack till alla er som var med och förgyllde denna underbara kväll! *Kramen*
Sen på söndagen när vi vaknade var det upp och fixa lite frukost mm för att sen invänta att Anna-Karin skulle höra av sig så vi skulle få reda på när vi skulle åka!
Vi hade planerat in, kvällen innan, att vi skulle ta med alla ungar till Kristinehamn, för att där sen ta en båttur till en ö för grilla, fika, lek och bad!
Men när vi vaknade så var det mulet och små kyligt ute, så istället blev det en tur till Mariebergsskogen för grillning, lek, minigolf, fika och kubb! En super trevlig och mysig dag!
Dock slutade den lite tråkigt då Theodor fick den allra första kubbpinnen, som kastades, i huvudet. =(
Han "ramlade" ihop på marken och höll sig för huvudet och grät rätt ordentligt. Efter ett tag lyckades jag få upp honom och lugna honom lite. Och frågade om jag fick se, så han tog bort handen och jag utbrister: "Åh, herregud" samtidigt som han lägger till med ett illvrål! Hans hand var rätt blodig och han hade ett blödande jack i huvudet! *stackaren*
Så fick honom till filten och satte mig ner med honom i mitt knä och la papper på såret för att se om jag kunde se hur illa (eller inte illa) det är...efter några minuter tar jag beslutet att åka till akuten med honom, i fall att då det trots allt var huvudet!
Så vi packar ihop och arrangerar det så att Anna-Karin skulle ta deras döttrar, mig och Theodor och åka till akuten, medans min gubbe fick ta våra resterande barn samt Lennart för att åka hem!
Så vi drar till akuten och de andra åkte hem.
Väl där får vi vänta i lite mer än 1,5 timme innan vi får komma in för att anmäla oss. Sen fick vi vänta i ca 3 timmar för att få komma in till ett rum. Anna-Karin var där i ca 2 timmar med oss, men var sen tvungen att åka hem för att natta barn och sova (då hon skulle upp och jobba), men ett stort TACK vännen för ditt sällskap och för den här dagen!
Och sen gick det snabbt. En sköterska kollade, hämtade en läkare, de tog beslutet att det skulle limmas, och direkt efter det kom sköterskan in igen, limmade och skickade hem oss!
Theodor hann dock få en piggelinglass innan! Så lite glad var han. Men bäst av allt (för honom) var att de inte behövde raka bort något hår! =)
Theodors pappa kom till akuten efter ca 3 timmar så han körde hem oss, men innan vi åkte hem svängde vi in på Max, där han bjöd oss på mat då Theodor var redigt hungrig! *tack för maten, skjutsen & ditt sällskap*
Så han vräker i sig sin hamburgare, pommes och dricka för att sen "svulla" i sig mina pommes!
Och jag förstår honom då han bara åt en korv med bröd i Mariebergsskogen, och det var vid 13-14 tiden. Och sen vid 16 tiden åt han någon kaka och bulle, men thats it!
Sen kom vi i alla fall äntligen hem!
Trötta, frösna och stela! Men samtidigt väldigt uppe i varv så vi satt ute på altanen och pratade en stund innan han gick ner på sitt rum för att se film innan han somnade och jag satte mig vid datorn en stund innan jag la mig på soffan framför tv:n tills jag somnade själv! *gött*
Sen i morse var det upp, kolla hur han mådde, sms:a några kompisar för att kolla dagens planering samt ändra en del planer!
Efter detta blev det datorspel med barnen och frukost innan vi packade en picknickkorg och mötte fina Sandra för att gå till en lekpark och leka samt ha picknick!
Vi var väl ute i ca 1,5-2 timmar! Lite kyligt medn ändå väldigt gött ute!
Så vi fikade och lekte lite i lekparken innan vi tog en omgång med kubb! Inga skador idag inte! *hehe*
Men det var nog fasiken den absolut kortaste kubb omgången jag varit med om, då den bara varade i ca 4 min! *asg*
Och det beror helt och hållet på lilla Emilia då hon sa att hon skulle slå ner kungen, och vi säger nej och förklarar att vi då förlorar!
Hon utbrister: "Men jag vill förlora!"
Vi skrattar och hon kastar....vips så självklart slog hon ner kungen och vi förlorade! *hahaha*
En riktigt liten busunge måste jag säga!
Tyvärr blev de stora barnen lite sura, så jag sa att vi kan spela kubb någon kväll när hon sover...så hon inte kan göra så vi förlorar! *sötnosen*
Sen efter det kände vi att det blåste lite kallt, så vi packade ihop och gick till vår altan och satte oss en stund till. Sen kom Claes och drack en kaffe samt spelade lite x-box med Theodor (av ren sympati). Älsklingen kom hem, Sandra åkte (TACK för ditt besök idag! Var jätte kul att du kom och jag hoppas verkligen vi ser snart igen och då kan ta den där fikan på stan som vi hade planerat från början. KRAM).
Claes åkte han med. Så vi tar med Emilia och drar till Blomsterlandet för att inhandla jord och sen till Ica för att inhandla lite frukt och små plock.
Sen blev det raka spåret hem för att packa in varor och jag själv ställde mig vid spisen för att fixa våra efterlängtade tacos! *mumma*
Efter maten var det bara att fixa med disken och städa undan i köket....sen satt jag på altanen tills Anna-Karin kom med bilder som hon tog i Mariebergsskogen...så förde över dem till min dator och sen satt vi ute och pratade någon timme och hade trevligt!
Mitt i det kom Claes tillbaka och fixade med mina sista rabatter och mina blomkrukor! Så jösses vad fint det är nu, och ännu finare kommer det bli när alla liljor slår ut i full prakt sen! *längtar massor*
Tack underbara du för all hjälp med mina rabatter! Det är jätte fint och jag är jätte nöjd! Och väldigt tacksam för all din hjälp! *love you*
Sen när han åkte nu så skickade jag ungarna i säng och sen var det bara att kratta undan, slänga skräp och vattna alla fina rabatter! *fun, fun, fun*
Och efter det har jag suttit här och fixar med bilder som ska in på fejjan samtidigt som jag försöker uppdatera er alla om de senaste dagarna!
Jag vet....det blev ett FRUKTANSVÄRT lång inlägg nu! Men tyvärr kan jag inte göra något åt det, och jag försöker underlätta er läsning genom att sätta in lite bilder mellan texten. Så jag hoppas att det hjälper lite i alla fall! =)
Så!
Vad har ni haft för er de sista dagarna då? Hänt något roligt eller udda som ni kanske vill dela med er av?
Jag har i alla fall haft en underbar helg och jag hoppas vi får många fler sådana underbara dagar under den tiden som är kvar av sommarlovet!
Och trots att vi faktiskt har haft fullt upp, och det har verkligen gått i ett sen vi vaknade i fredags morse....så trots allt detta känner jag mig inte i närheten lika trött och sliten som efter den dagen jag spenderade på kolmården med flickorna! *tur*
Och jag hoppas att jag hinner med massa mer lek, skoj och picknickar med barnen! Och så hoppas vi självklart på bättre väder så vi kan åka och bada! Spendera hela dagar på stranden är det bästa som finns när man är själv hemma med barnen.....då håller de sig sysselsatta och brukar inte bråka lika mycket! ;) *peppar, peppar*
Nä ni....nu har jag fått nog av att skriva för en stund. Och jag känner också att min rygg och mina axlar inte tycker det är så skönt att sitta här längre. Så det är nog dags för mig att avsluta och få klart det sista för att sen ta en cigg och krypa upp i soffan och glo på tv en stund!
Behöver lite påfyllning av energi inför ännu en dag! *fniss*
Jag hoppas i alla fall ni har haft en bra helg och att ni fick en bra start på veckan! Och så önskar jag er en riktigt god natt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback