Tillbax


Det här med bloggande och hemmavarande barn verkar inte gå något vidare bra. =P
Men men....det är så det kan vara och sen beror det mer på att jag tappat suget lite på att blogga då jag inte tycker jag har direkt något att blogga om.
Delvis har de här sista 5,5 veckorna av sommarlovet varit väldigt långa, då barnen bråkar mest hela tiden, och sen har vi hunnit gjort en del men inte så mycket som jag hade hoppats på. Och det beror på att vädrret varit mest kasst och sen lite då barnen inte kan hålla sams med varandra. *snyft*
Men det släpper väl någon gång. Det gäller bara att bita ihop och hoppas på det bästa samtidigt som man fortsätter kämpa och stå på sig!
Jaja...de sista dagarna har varit rätt lugna. Det har inte hänt så jätte mycket utan lite små saker mest, så som städning och tvättning.
Sen i måndags var jag till Degerfors med Tine & Co, för att se den sista provningen av klänningen till bröllopet! Det var riktigt kul att få följa med och hon var såååå fin! =D
Sen har jag varit med Elle och umgåtts lite. Umgåtts lite med svärmor och mamma. Samt druckit kaffe med Malin, plus en extra pratstund senare igen då hon lät Juliette följa med dem till leklandet ett par timmar! *kul*
I går slipade och målade jag om våra köksluckor och lådfronter. Slitsamt och trött var man, men då jag är sån att jag vill ha allting gjort på en gång så jobbar jag på tills det är klart! =D
Vi har även pratat en del sinsemellan och beslutat för att göra om lite hemma, så då har jag fotograderat en del grejor som vi även lagt ut till salu. Och en grej blev såld samma kväll, den andra igår och tre till går under dagen nu.
Så under semestern blir det att tapetsera och möblera om mm....*fun, fun, fun*
Så har de sista dagarna sett ut. Ja självklart var vi även till Stuvbutiken och köpte/beställde tapeter och till Biltema och inhandlade färg mm till köket.
Så det har inte hänt så mycket och vädret har inte varit tillräckligt fint för att kunna åka till stranden eller något heller.
Men det är ju nästan 5 veckor kvar av sommarlovet så det kommer väl hinnas med. *hoppas jag*
Annars får vi hitta på lite annat att göra istället! =D
Nä....nu ska jag rensa mina naglar och ta en cigg samtidigt som jag funderar över vad man ska hitta på idag då????
Ha en bra dag!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback