Dagen lider emot sitt slut!


Dagen gick väldigt fort! =S
Sen sist jag skrev har jag fixat med tvätt, disk, gått till konsum och handlat, pratat en del med Elle, dukat ut långbord på gräsmattan och fixat med tårta mm.
Vid fem tände vi grillen och sen gick det av bara farten! Underbart väder, dock lite tryckande kvavt, men lite regn kommer säkert komma och sen är det skönare i luften igen! *gött*
Kvällen var super trevlig med underbart sällskap av Elle, Nicke (med barn) och så Anna-Karin och Lennart (med barn)! Det var kul att vi blev så många och jag hoppas vi kan träffas så här snart igen!



Innan vi fick besöket och grillningen skulle starta så skickade jag ner pojkarna till faster, då de skulle vara med och gratta henne med deras farmor och farfar. Juliette ville följa med och det fick hon. Så mellan tårta och mat så scrappade jag ett kort till henne och fixade klart hennes present! Blev rätt fint!
Så nu har vi precis fått barnen i säng och David ska lägga sig nu! Imorgon blir det nog en tidigare kväll för dem...hoppas jag, men det är nog inte så troligt då det är våravslutning med Theodors klass i Mariebergsskogen. *suck*
Se hur vi ska göra med det och vilka som ska med....men vi har ett par timmar på oss att fundera på det så ingen panik! =)
Hur har er dag varit då? Har ni firat nationaldagen på något roligt, vanligt eller kanske speciellt sätt som ni vill berätta om? Eller har ni bara haft en vanlig extra ledig dag?
Nä! Jag ska försöka få ut lillkillen för kvällsrastningen och se om han vill göra några behov, men han är vääääldigt trött nu efter en dag med mycket lek och mycket värme!
Sen ska jag torka av utebordet och städa undan på altanden innan jag tar min kväll och bara varvar ner. Tror älsklingen vill se en film med, så blir väl att göra det en sväng innan man lägger sig! *hehe*
Ha nu en fortsatt trevlig kväll så ses vi imorgon! Och ni! Sov så jätte gott....och vakna torrt! =P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback