God morgon!


Nu har jag packat allting som jag ska ha med (förutom min laptop). Jag har även tvättat håret, sminkat mig, satt i örhängen, gjort iordning Juliette och Emilia. Skickat David till skolan och vart ute med Zorro och självklart gjort klart mackorna som ska med på resan!
Nu väntar jag på min frukost (mackorna är i brödrosten) för att själv äta lite innan jag packar ner det sista, rastar hunden en gång till och sen blir det att åka till barnens skolavslutning! =)
Nu är mackorna klara.....brb.....
Mmmm...vad gott det var! Första tuggan smakar alltid bäst!
Så snart jag ätit ska jag borsta tänderna, leta fram laddaren till kameran för att sen se till att alla ungar är klara! Halv 9 ska vi bege oss emot skolan för deras avslutning!
Sen blir det hem för att packa ner matsäcken, rasta vovven och sist packa in bilen......
Och sen bär det av för vår weekend i Göteborg hos svärmor! Det ska bli riktigt gött att komma bort ett tag. Och sen är det alltid lika skönt att komma hem!
Fast nu vet jag att det är storstädning som gäller för mig när jag kommer hem, så jag kan ju erkänna att jag nog inte kommer tycka det är lika skönt som de andra gångerna! *fniss*
Vad ska ni göra den här helgen då? Några roliga planer?
Jag har inget mer att skriva så ska avsluta och stänga ner alldeles strax. Äta klart min frukost och sen ses vi om ett par timmar igen!
Ha en underbar dag! Och till er som har skolavslutning....hoppas er dag blir riktigt, riktigt bra och att era föräldrar ger en riktigt god jordgubbstårta! Ciao!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback