Nu är det kväll!


Hej på er!
Mitt förra inlägg blev väldigt konstigt (utseéndemässigt), då jag bloggade från mobilen. Så jag visste inte hur det skulle bli att se ut! *hehe*
Men men....det fungerade i alla fall! *hahaha*
Dagen har varit väldigt lång, och trots dåligt med sömn och att man suttit i en bil i ett par timmar så känner jag mig konstigt nog lite pigg!
Så när jag är klar med det här inlägget ska jag krypa upp i soffan (i nattkläder) och se en film med älsklingen, och sen hoppas att jag får sova mer inatt. Tror jag behöver det! =)
Jag måste säga att jag är riktigt nöjd med den här helgen! Delvis för att vi hunnit med massor av roliga saker och även för att den varit lugn, harmonisk och väldigt mysig!
Sen hade vi ju en enorm tur med vädret så allt blev nästintill perfekt! *underbart*
Så nu är det åter till vardagen i två dagar sen har ALLA barnen sommarlov och vi kan gömma våra väckarklockor och bara njuta av dagarna! *längtar*
Hur har er helg varit då? Har ni något roligt att dela med er av?
Jag hoppas er helg varit lika underbar som våran. Jag önskar de flesta dagarna kunde vara lika bra! Känns som om det var evigheter vi alla var så lugna och glada och faktiskt njöt av varandras sällskap! Jag kan ju lova er att vi verkligen behövde komma bort från allt och bara andas lite!
Hoppas verkligen vi kan hålla kvar den här andan och göra lite mer som får oss alla att må riktigt bra! =)
Hmmm....jag har faktiskt inte så mycket att skriva så ska nog ta och avsluta och krypa i de där mjukiskläderna för en mysväll i soffan med min älskling!
Så jag önskar er alla en underbar söndagskväll och jag hoppas ni får sova riktigt gott!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback