Sista "arbetsveckan"!


Då var tisdagen här och det är åter till vardagen....i hela 4 dagar den här veckan. Men det blir 2 dagar nästa vecka med då David inte slutar förrän på tisdag! =(
Men jag kan lätt erkänna att jag är väldigt seg idag och huvudet känns jätte tungt. Sov väldigt dåligt i natt då det var jävligt varmt och kvavt i sovrummet.
Så dagen skulle jag vilja spendera med att sova och bara slappa men tyvärr är det strålande fint väder ute så antagligen är det bara att bita ihop och göra det bästa av dagen då vi, i kväll, ska till Mariebergsskogen för en våravslutning med Theodors klass!
Det är nästan så illa att jag hoppas att Theodor själv inte vill åka så vi kan vara hemma och bara ta det lugnt. Men man får inte alltid som man vill, tänker inte fråga eller nämna det heller, så bara att bita ihop, vara en bra mamma och se glad ut och självklart göra det bästa av situationen! *ler*
Vad händer hos er idag då?
Nä...nu ska jag se till att de två mellan barnen kommer till skolan, måste även få i Emilia frukost och göra henne klar för dagis!
Men återkommer säkert mer sen!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback