Kollat lägenhet!


Nu har vi precis varit ute i detta underbara soliga väder och bara njutit en liten stund! Och jag älskar det här vädret och jag hoppas och ber att det är här för att stanna! *hoppas, hoppas*
Nu har vi varit och kollat på en lägenhet på saxofongatan åt svärmor! Och den var riktigt fin och fräsch! Ny kyl och frys, relativt ny spis. Hela och rena skåpluckor och lådor, hel, neutral och ljusgrå fint mönstrad tapet.
Golvet var av laminat men såg ut som golvkakel i en ljust grå färg. Lika så var golvet i hallen...med en ljusgrå tapet med diskret mönster!
I sovrummen var det ljust vita tapeter med diskret mönster, en vägg i lilla rummet var lite sliten och med dropp stänk på små ställen, inget ögonifallande men ändå en vetenskap om att de finns där. Golven var i ljust brun/trä imitation eller liknande.
Vardagsrummet hade en bredrandig vit/jätte ljusgrå tapet med fint trägolv!
Sen i badrummet var det en ljust, ljust blå färg, rent och fräscht med hela och fina porslinsgrejor!
Både jag och älsklingen tyckte den var väldigt fin och definitivt värd att tacka ja till, så på vägen hem ringde vi svärmor och berättade hur den såg ut och vad vi tyckte och det verkar som om hon kommer tacka ja!
Så nu ska jag hålla en stor tumme för att hon får den! Delvis för att det ska bli trevligt att ha henne boendes närmare och delvis för att det underlättar barnens tjat att ha ett datum och veta när hon kommer till soliga karlstad och bosätter sig! =D
Nu ringer underbaraste Elle...så måste svara i telefonen.....brb!
..........................
Så där ja!
Nu har vi pratat klart! Tog "bara" 26 minuter! =P
Helt otroligt egentligen....vi pratar nästan varje dag, samt att vi träffades ett par timmar i går. Och ÄNDÅ har vi MASSOR att prata om mest hela tiden!
Inget tråkigt eller jobbigt utan tycker bara det är bra! Man har ju ALDRIG långtråkigt med henne! Och DET är SUPERBRA!!! =D
Men tappade nog tråden lite. Hade en del att skriva om med glömde liksom bort det under samtalet. Det ligger något i bakhuvudet och försöker göra sig påmint med jag kommer inte på vad det kan vara!
Så istället för att sitta här och trötta ut er med en massa dravel tror jag det är bättre att jag avslutar, tills jag kommer på vad det är, och tar min bok och passar på att läsa lite nu när det är sååå himal tyst här hemma! Juliette har ju inte kommit hem ännu och Emilia klädde på sig och gick ut för att leka i det fina vädret med Zion! Så lika bra att passa på!
Så ha en fortsatt bra dag så återkommer jag senare....eller så snart jag kommer på vad jag ville skriva! =P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback