Mörkret har fallit!


Nu är kvällen här och man saknar redan solen och dess värme! Det märks att det är ett tag kvar till våren då det blir snor kallt och is halt på en gång när solens värmande strålar försvinner!
Men förhoppningsvis är den här för att stanna så man snart slipper halkan ute i alla fall! =P
Just nu är Juliette ute och leker med kompisar och älsklingen sitter och målar med vår "lilla" i väntan på att äggklockan ska ringa, då är det dags att torka ur ugnen! Är riktit skönt att jag slipper göra rent den, då det är något av det tråkigaste som finns!
Jaha...se där ja, nu pep äggklockan! Så åter till arbetet älsklingen min! =D
Snart ska jag få Emilia att sluta måla för att städa på rummet innan det är sovdags för hennes del då det imorgon är åter tillbaka till vardagen med dagis!
Samtidigt sitter jag och väntar på att höra från herr Larsson om när mina söner kommer hem! Börjar bli lite fundersam då jag inte hört ett dugg ännu!
Det brukar alltid komma i alla fall ett sms mellan 15-16 tiden med en fråga om NÄR de kan lämna barnen! Men idag har jag inte hört ett ljud från dem och inga söner har kommit hem ännu!?!?
Men jag hoppas att de kommer snart då Theodor ska vara inne klockan 19 för att hinna göra sig iordning då han ska sova kl 20.....
Oj....nu fick jag ett sms....måste gå och kolla! Brb!
...........
Yeees! Det var från dem, pojkarna kommer nu! Ska bli riktigt skönt att få hem dem! Har ju inte sett dem sen i torsdags eftermiddag! Och även om det är skönt att komma ifrån varandra och andas lite så saknar man alltid barnen väldigt mycket och det är alltid lika underbart att få hem dem! *been missed*
För att prata om något annat så var fika stunden med Tine och familj jätte trevlig och det var helt underbart att dricka en hemmagjord vaniljlatte igen! Jag gör dem alldeles för sällan nu för tiden! =(
Men det ksa jag nog ta och ändra på....dock får det vänta nu, då mina kaffefilter är slut så innan det är inhandlat blir det inget kaffe serverat hos mig...eller bara cappuccino daim eller liknande! =P
Kladdkakan var alla nöjda med...UTOM jag! =(
Den blev snustorr trots att jag hade dubbel sats och bara inne i ugnen som enkel sats....men på något vis ville det inte idag, så i mina ögon var den mer som sockerkaka än kladdkaka! Tråkigt tycker jag, men skönt att gästerna tyckte den var god i alla fall!
Och nästa gång tänker jag hålla stenkoll på den! *fniss*
Men men...nu är det kväll och jag måste nog få Emilia klar för natten så hon ligger i sin säng senast kl 19. Sen har jag MASSOR av ren tvätt att ta itu med. Så antar att det är lika bra jag avslutar här och gör lite nytta och så får jag återkomma senare med ett nytt inlägg....om jag har något att skriva om!
Ha en fortsatt trevlig söndagskväll och njut av de sista timmarna av lugn och ledighet innan vardagen och alla måsten återkommer!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback