Orkar inte mer nu.


Titeln på det här inlägget säger i princip allting!
Jag är helt slut...i hela kroppen och jag orkar verkligen inte mer just nu. Jag har fortfarande kvar att göra Juliettes grattis skylt till kalaset imorgon samt dammsugningen. Men jag har ju åtminstonde gjort allting annat och är precis klar med marsipandekorationerna till tårtan, så jag känner mig rätt nöjd med mig själv trots allt! =D
Men känner mig samtidigt lite irriterad över att jag inte tagit tillvara på tiden tillräckligt bra för att orka och hinna med de sista två grejorna på listen, men min kropp säger ifrån och jag är så trött att jag knappt kan stå på benen så lika bra att ge upp för idag, försöka komma isäng och hoppas på några timmars sömn innan lillan, antagligen, vaknar och behöver mig!
Och samtidigt samla lite nya krafter så jag kan ta nya omtag imorgon och då förhoppningsvis följa tidsplanen bättre och ta tillvara på tiden som är så gott det går!
Här får ni en bild på dekorationerna jag precis gjort..en del är inte helt klara...så slutresultatet får ni se imorgon när jag börjar bearbeta den andra färgen! =D
Just ja...måste bara berätta om en så himla korkad kommentar som bara "ploppade" ur munnen på mig tidigare!
När jag sitter på bussen till väslviken så kommer jag på att jag glömde vagnpengen hemma och plånboken hade jag inte med mig då jag tagit icakort, leg och bankkortet i mitt FBK etui. Så inser att jag först måste gå till lilla förbutiken och fråga om de har sådana som jag kan få.
Kommer fram och det blir min tur och jag kläcker:
"Har ni några sådana där grejor till vagnarna? Jag glömde min plånbok hemma!"
Vem kommer på att man glömt plånboken hemma men ändå tänker handla???
Ni skulle sett glimtarna i den här killens ögon!!!
Ett tag trodde jag att han skulle börja asgarva åt mig och fråga mig hur jag hade tänkt att jag skulle kunna handla utan min plånbok. Men ögonen bara glittrade och han log samtidigt som han räckte fram dem och sa:
"Här får du två stycken så har du ett tag!"
Jäklar vad dum jag kände mig just då!!
Kunde jag inte bara sagt att jag glömt vagnpengen hemma och inte hade några mynt...nä jag glömmer plånboken! =S
Kul var det i alla fall så här i efterhand och med tanke på hur övertrött jag börjar bli så skrattar jag gott åt mig själv och hela situationen! *fniss*
Jaja...nu har jag bjudit lite på mig själv! Hoppas ni tyckte det i alla fall var lite kul!?
Nu ska jag som sagt lägga ner allting för ikväll och för min del innebär det att avsluta på datorn och göra mig iordning och sen krypa ner i sängen för några timmars vila och sömn. Och samtidigt så kommer jag hoppas på att jag inte vaknar helt stel och öm i hela kroppen i miorgon...för DET har jag varken ork eller tid till! =)
Jag önskar er en underbar natt med vad än ni gör eller hittar på! Själv ska jag nu sova så säger nu God Natt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback