Rolig förmiddag =D


Förmiddagen har varit helt underbar!!!
Har varit ute och shoppat lite med Catherine och hennes sällskap är alltid lika underbart! Hon är så himla rolig och man kopplar bort allting när man är med henne!
Så det blev en tur mot Bergvik (då hon pratade så mycket att hon glömde bort att svänga av). *hahaha*
Så vi vände i rondellen och åkte tillbaka mot våxnäs och hamnar bakom en rosa limousine!!!
Den var såååå jävla snygg och vi två knäppskallar kommer överrens om att följa efter den så jag kan ta kort på den, så runt våxnäs efter limon för att få lite bilder. Den stannar sen på BKE vid Jet och åker in i ett garage....vi ur bilen och in för att fråga efter han som körde den. Tillbaka till hennes bil och ringer till ägaren för att kolla priser mm!
Så någon gång framöver lär det bli en tjejkväll med limousine åkning. Och då den var så himla rosa i färgen kom vi direkt att tänka på Barbie och vi båda ansåg att vi behöver ju en Ken med på vår tjejkväll! Och jag kommer på den brilianta idén att vi borde ta med Claes som våran Ken, då han är kille! =)
Så skickar ett bildmeddelande och skriver en liten hälsning! Och svaret vi får tillbaka är ju att han självklart vill vara med på en sådan grej!
Så jävla kul och vi är så jäkla knäppa, men herregud vad det förgyller ens vardag att bara få släppa loss och bara vara! =P
Så efter hela "följa-John" leken så åkte vi till Jysk då hon skulle handla lite. Själv köpte jag bara tallrikar och sånt till Juliettes kalas på lördag. Engångsartiklar i rosa plast! Bäst av allt är att man kan diska dem och återanvända dem....om de nu inte skulle gå sönder! =P
Och sen åkte vi vidare till Rusta och där köpte jag tejp, presentpapper (svart med döskallar och HelloKitty på...hon är klädd i punk kläder...snyggt som f*n) och så blev det en film, stor påse ostbågar och en grilltändare då alla våra är slut nu.
Och på vägen ut så inser Catherine att hon borde äta och jag skulle behöva lite kaffe då mitt huvud bultade av helskotta!
Så vi tar en fika på cafeét vid Willys, som bestod av kaffe, vatten, budapest bakelse och så räksmörgås. Och herregud vad vi fjantade oss....skrattet var på hög nivå och ibland slog det mig att folk tror säkert vi är psykstörda! *asg*
Men det gör mig inget, för vi själva vet ju bättre än så! =P
Sen åkte vi vidare till Netto och där hittade jag snapsglas du fyller med vatten och stoppar i frysen och när vattnet i dem har stelnat så välter du ut dem och "vips" så har du snapsglas gjorda i is...påminner lite om ishotellet! Längtar tills vi kan pröva dem! *fun, fun, fun*
Sen tog vi en tur till Ruds centrum för att gå till en liten butik som heter Ryska butiken och där hitta Catherine lite att inhandla så blev att gå till pekås och ta ut pengar och sen tillbaka!
Sen var vår förmiddag slut, så hon körde hem mig så jag kunde hämta lillan i tid på dagis! Vilket jag ändå slapp då jag var jätte kissnödig så innan jag var klar på toaletten hade älsklingen bytt om från morgonrocken till kläder och var på väg ut genom ytterdörren för att hämta vår lilla älskling!
Så blev för mig att bara ta det lugnt och plocka upp det jag hade handlat!
Är även stolt över mig då jag bara köpte det vi faktiskt behövde....ja förutom snapsglasen och ostbågarna då...men de var jätte billiga.
Finns en hel del annat man skulle vilja köpa, men det får vänta då vi ska se till att vår stora dotter får en bra födelsedag i allra första hand. Sen får vi se vad ekonomin tillåter resten av månaden! *ny micro kanske*
Så mina kära vänner och okända läsare!
Det här var min dag som gått hittills och eftermiddagen kommer nog bli rätt lugn då jag känner att det vore skönt. Borde kanske offra lite tid och försöka baka de där förbaskade mini-cupcakesen då jag antagligen inte hinner det imorgon heller....hmm....så kanske lika bra att ta tjuren vid hornen och bara göra det! =)
Ha en fortsatt bra dag så återkommer jag senare!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback