Tisdag!


Andra dagen på sprotlovet är här och det är så fruktansvärt tyst och lugnt här hemma då David och Theodor stack till Emil och Adam för övernattning igår och Juliette har precis gått hem till bästisarna!
Så kvällen blev väldigt lugn. Älsklingen beställde pizza till kvällsmat och en hamburgare till mig och pommes till Juliette. Hon tog med sin mat till rummet för att kolla på film och älsklingen och jag mös ner oss i soffan för mat och filmmys.
Kvällen började inte så bra då jag satte hamburgare i fel strupe och fick en hostattack utan dess like....så vips och all mat kom upp igen. =(
Jag kunde lika gärna varit utan från början eftersom det jag redan fått i mig, kom upp, och det som var kvar hade jag ingen lust att äta efter detta.
Men men....det gick över och vi kunde se klart filmen. Vi kollade på en av dem jag köpte igår och FY FAN vilken jobbig film!!!
Den var jätte bra men fruktansvärt jobbig att titta på och både jag och maken var jätte arga när den var slut. Vi klarar inte av sådana människor. Filmen vi kollade på var "the girl next door" och DEN var riktigt hemsk!
Så vill ni se en film som får er att fundera över omvärlden och hur elaka människor egentligen är så bör ni se denna. Har ni svårt för sådant så ska ni nog hålla er ifrån den.
Var nära att jag började gråta flera gånger av medlidande! *snyft*
Jaja...nog om kvällen. Sov lite bättre i natt och vaknade bara en gång, vid 5, hade dock lite svårt att somna om men lyckades till slut och vaknade vid 8 igen av att Jullan ville spela dator, Ville sova lite mer men klarade inte av det då jag fick en hostattack! *suck*
Men i morse tog jag sista dosen på antibiotikan och imorgon blir det en tur till labbet för nya prover och jag hoppas att lunginflammationen är borta. Men är inte så troligt då jag fortfarande hostar en hel del samt blir andfådd för minsta lilla jag gör. =/
Har t.om träningsvärk i benen efter turen i Örebro igår, så det märks att jag inte kunnat röra någonting på mig de senaste 2 veckorna. Och jag bara längtar tills jag är frisk nog att börja leva som vanligt OCH använda mitt underbara löpband.
Men det kommer väl så småningom!
Idag har vi i alla fall lite planer, inte så jätte märkvärdiga men det är i alla fall något. Vi ska väl snart göra oss i ordning för att åka och handla lite då mjölken snart är slut och vi har inget hushållspapper kvar.
Sen blir det att få hem alla barnen för att göra iordning allting för vid 13.30 tiden ska vi gå ner och hämta upp Elle med familj för att gå till parkleken för isdisco med korvgrillning! Det blir kul för barnen!
Börjar inte förrän kl 14 och normalt tar det inte så lång tid att gå men då jag inte orkar så mycket så får vi gå tidigt...jag är ju sååå fruktanssvärt långsam! *buhu*
Efter detta blir det hem för att fixa middag och sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda. Tror dock inte vi hinner så mycket mer innan det är dags för min och Elle's tjejkväll då det äntligen är tisdag igen! =)
Och nu är det bara 2 veckor kvar tills Desperate Housewifes börjar igen och jag kan knappt bärga mig...jag längtar så fruktansvärt mycket!!! =P
Nä....det är nog dags för mig att försöka få på mig lite kläder och skriva inköpslista så vi kommer iväg någon gång!
Men kommer säkert in och uppdaterar mer senare med lite bilder på barnen från isdiscot!
.
*Ha en bra dag!*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback