Tredje....


...dagen på sprotlovet är här och vi börjar den med en tidig morgon!
Snart är det dags att få i älsklingen och lillan lite frukost för kl 8.55 ska Emilia vara hos tandläkaren. Under tiden ska jag in på labb och ta ett nytt infektionsprov samt nya prover inför op.
Efter detta blir det att hämta ett paket och sen hem och fixa matsäck åt David då han ska iväg på pimpelfiske med byggleken idag!
Jag hoppas att han får roligt och kommer hem helskinnad! =P
Förutom detta har vi inte så jätte mycket planerat. Theodor vill åka till Game eller liknande butik och köpa något nytt spel till x-boxen, så det ska vi i alla fall göra.
Sen blir det väl att fixa mat och ikväll ska Juliette till skattkärr på disco med två av grannbarnen!
Jag hoppas hon får roligt då det är första gången hon går på disco! =D
Så ser vår dag ut! Inte mycket inplanerat. Men för min del är det riktigt skönt då jag är super trött efter gårdagens aktiviteter med barnen.
Och sen är vädret väldigt tråkigt och mulet så det blir nog inne aktiviteter med barnen idag! =P
Nä...det här duger inte! Jag måste få min familj och mig själv klara så vi kommer iväg i tid. Vilket är väldigt ovanligt då min make är ute i sista minuten med allting som har med kläder, tandborstning och toabesök att göra. Alla andra står och trampar och väntar och han är inte klar på långa vägar! *suck*
Och karlar som gnäller såååå fruktansvärt på fruntimmer....de tycker ju vi är sååå långsamma! Men jag måste nog säga att i den här familjen är det tvärtom! *hahahaha*
.
*Ha en bra dag!*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback