Över 12 timmar...


...och fortfarande inget vatten här för vår del. Känns skitpissigt med tanke på att min 4 åring ser ut som fan själv och verkigen behöver en dusch innan sovdags. Men men....det får väl gå ändå.
Börjar bara bli lite frustrerande då vattnet skulle vara igång runt 17 och inte ett ljud i våra kranar eller någonting. Men vi får se när det kommer tillbaka. Jag hoppas i alla fall att det blir snart då vattnet vi fick tag på imorse börjar sina och jag misstänker att vattentankarna är bortplockade nu när vattenläckan är fixad och enligt kommunen är "vattnet på väg tillbaka", vilket det nu varit i 1,5 timme.
Visst det tar tid, det förstår jag. Men lite tröttsamt är det dock ändå! =P
Jaja....dagen har gått rätt bra trots allt. Varit lite tråkigt och barnen har tjatat om vatten hela tiden. Undrar om de blev mer törstiga för att de inte kan dricka lika mycket eller vad?
Så här mycket vatten har de aldrig druckit innan eller tjatat om det. Men det är väl så....det man inte kan eller får saknar man mest! *hihi*
Gissa om jag hade svårt att komma på mat idag då allt ska ha vatten till sig typ. Men det gick bra till slut ändå. Det blev pulvermos (gjort på kokt mjölk) och stekt falukorv till detta.
Det tråkiga nu är att man har en överfull diskmaskin plus en del på bänken. Så det kommer väl ta ett tag innan man är ikapp.
Och då får vi inte glömma toaletterna. Fy vad det luktar illa och jag bara längtar tills vattnet är tillbaka så jag kan skrubba där inne riktigt ordentligt! *vill ha städad doft*
*mmm....citrusdoft är fräscht*
.
Nä..har inte så mycket att skriva, utan ska istället gå ut och tvinga in min lilla dotter då hon vägrar komma in....ännu en gång. Kanske ska ge henne utegångsförbud....*suck*
Men hoppas er dag varit bra i vattentorkan och att ni alla får en trevlig kväll!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback