Herregud...


...vilken helg!
Den började med en fullspäckad fredag som bestod av den sista julpyntningen och veckostädningen, och fika med Anna-Karin, som sen avslutades med en stressad veckohandling och snabbtitt inne på nya Elgiganten nere på Välsviken!
Bästa med den dagen var att jag fick en ny dammsugare...inte helt den jag ville ha men den här är jag sååå supernöjd med!
Sen i lördags var jag med Juliette till stan så hon fick inhandla de sista julklapparna och upptäckte i samma veva att hennes mobil hade åkt med ett par byxor in i tvättmaskinen...så nu är hon utan då hennes gamla glappar så den inte går att ladda! *typiskt*
Sen åt vi mat och åkte till välsviken för att inhandla lördagsgodis, som jag inte ens hann äta! Och så var vi in på Jula och kollade läget. Där köpte vi en snöskyffel, salt, ett frostskydd till bilen, istapps-ljusslinga till balkongen, en mössa till älsklingen och renhorn med blinkande röd nos till flickorna! Så söta blev de i dem!
Sen blev det sängen efter många timmars prat för att gå ipp kvart över sex imorse för att ta en dusch, fixa kaffe och frukost samt duscha lillan.
Efter det kom Claes på frukost och sen packade vi in oss alla i bilen och drog till Göteborg!
Flickorna var väldigt snälla i bilen och var helt inne i sina spel, eller ja, i alla fall Emilia! Juliette lyckades få till någon kul förvånande min på kortet! =)
Väl där SKULLE vi gå till nordstan för att äta lunch och sen in på en butik som heter Shock för att kolla på coola kläder! *suck* Mycket fint och snyggt fanns det där!
Sen SKULLE vi gå till Liseberg för julmarknaden för första gången i vårat liv! *wiiieee*
Men det vi gjorde VAR att vi åkte till Göteborg, åt lunch på ett diners...tacco & panpizza buffe. *mumma*
För att sen gå till Schock och sen leta skor till Juliette då hennes rasat och de hon valde istället uppenbarligen var för små då hon hade så ont att hon knappt kunde gå! *stackaren*
Hittade inga skor under 500kr så tog spårvagnen till Liseberg för att få se att det är STÄNGT!!!
Pga stormvarningen som getts ut! *såååå typiskt*
Så Emilias kommentar blev: "Vi kan väl bara klättra över!!!" *underbara unge*
Vad bra om det hade varit så lätt...det hade varit lite kul! =P
Men istället valde vi att åka hemåt i förhoppningen att vi skulle hitta något kul att göra under vägen med barnen, men inget napp. Så stannade till sist på riksrasta på fika då de fick både glass och kaffebröd och så självklart dricka!
Sen fortsatte vi hemmåt med två trötta flickor som TROTS allt fiasko denna dagen har varit OTROLIGT snälla och duktiga! Haft väldigt mycket tålamod och hållt humöret uppe! *älskar er*
Sen hemma och får flickorna klara för natten för att upptäcka att Emilia (ÄNTLIGEN) fått vattenkoppor! Så dagen blev lite bra tillslut ändå! *fniss*
Nu ligger flickorna, pojkarna har kommit hem och ska snart lägga sig och älsklingen ska åka till jobbet för första jobbnatten. Själv ska jag väl kolla fejjan för att sen ta en tidig kväll med en film eller liknande innan jag däckar!
Hur har er helg varit då?
Hänt något roligt som ni vill dela med er av?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback