Ett par dagar sen sist!


God morgon!
Är nu klar för att åka till jobbet och då jag börjar sent idag tänkte jag passa på att uppdatera här lite! =)
Helgen tog slut alldeles för fort, undrar om det beror på att man jobbar och njuter av ledigheten på ett annat sätt? =)
I fredags hade i alla fall jag och flickorna myskväll, pojkarna var hos deras pappa och älsklingen jobbade! Så vi kollade på Twilight och åt taco's! *mumma*
Mamma var med och kollade. Det var riktigt trevligt och vi ser alla fram emot nr 2 som vi ska se så fort tillfälle ges! =D
Sen på lördagen var älsklingen ledig, enda dagen på den veckan, och vi åkte till elgiganten och spanade lite då de tydligen skulle ha en stor utförsäljning för att öppna en megastore. Men tyvärr fanns det inget av intresse på rean. Eller ja, kanske ett nytt tangentbord och mus, men vi får avvakta och se vad som finns kvar efter månadens räkningar och Theodors födelsedagsfirande! =)
Sen blev det inhandling av lördagsgodis, massor blev det, och sen hem och laga mat. Serverade kyvklingfilé med kroketter och bearnaisé sås! *slurp*
Vi lyxade till det lite och satt framför tv:n och åt med tjejerna samtidigt som vi kollade på smurfarna! =)
Sen var barnen ute, kvällen kom och vi själva kollade på tv och sen sov vi!
Under söndagen var jag på dåligt humör, eller ja inte dåligt, men inte jätte bra heller! Men det kändes mycket bättre efter att Elle hade varit här och vi hade pratat massor! Så skönt att ha någon att bolla med som man litar på! *love you*
Till mat i söndags blev det pannkakor med glass. Tråkigt att steka men helt underbart gott att äta! =P
Sen kom pojkarna hem och 3:e världskriget startade om på en gång!
David var på riktigt dåligt humör och bara tjafsade emot och försökte åter reta upp Theodor för att få igång slagsmål! Dock fick jag slut på det efter bara en timme. Tur var det för annars vet jag inte vad jag hade tagit mig till med dem! =(
Sen kom älsklingen hem, jag nattade flickorna och när pojkarna hade lagt sig kröp vi ner i sängen och låg och pratade ett tag.
Kändes skönt då vi pratar alldeles för sällan och jag hoppas vi kan göra detta oftare. Bara prata och vara utan tv och ungar runt omkring oss! *sweet*
Sen sov vi...men jag själv vaknade några gånger av en ihärdig och jobbig hosta! Men somnade tillslut och sov riktigt gott tills klockan ringde! =)
I går var jag på jobbet, åkte kl 8 och kom hem precis kl 14. Trots att jag blev kvar nästan 30min längre då jag inte var klar!
Jag bakade som en galning på jobbet, blev lite mycket på endast 4 timmar då kollegan är sjuk. Men lyckades skrapa ihop 4 rulltårtor med chokladsmörkrämsfyllning, ca 70 muffins och ca 50 chokladbollar! Så nu finns det lite att sälja i cafét! =)
Sen när jag kom hem var det dags för mat, älsklingen var gullig och fixade maten, blev pizza (ristorante) och sen kollade vi lite på internet medans vi åt. Efter maten blev det lite vila medans barnen lekte med sitt och sen dags för kvällsbestyr.
När jag hade fått barnen i säng så fixade jag med disken och var ut med sopor samt tog itu med tvätten. Och sen kollade vi på CSI innan vi kröp ner i sängen och kollade på en thriller. Dock somnade vi båda...jag själv lite till och från under mitten och han i slutet.
Och nu är vi här...och om ca en timme ska jag ta bussen till jobbet. Idag blir det att jobba i Caféet, så för en gångs skull får jag sälja det jag bakat. Jag missade ju det i lördags eftersom jag var ledig då! =)
Men men...idag blir det i alla fall jobb mellan 12-18.
Kom och ta en fika vet jag! Caféet har öppet 12-17.30! ;)
Så ikväll är jag nog hemma vid 19 tiden och då ska jag peta i mig MAT!! Kommer antagligen vara svinhungrig! =P
Ska väl eventuellt till Elle ikväll för vår Tjejkväll! Bara hoppas jag hinner och orkar. Har missat alldeles för många gånger nu tycker jag! =)

Nä...ska göra iordning min kasse och väska och sen skriva klart inköpslistan till älsklingen. Han ska åka och småhandla lite under dagen!
Sen ska jag hålla en tumme för att jag slipper regn under resan till jobbet! =P
Ha en bra dag allihopa....skriver så snart jag hinner igen!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback