Lång tid!


Jag känner mig verkligen hemsk...var ju jätte länge sen jag skrev sist, trots många påtryckningar från omgivningen så har det bara inte klaffat eller funnits varken tid eller intresse.
Men tänkte i alla fall ge det ett försök idag så får vi se vad som händer och sker! =)
Här har det hänt lite, men samtidigt inte jätte mycket...men har trots detta varit extremt upptagen känns det som...*hmm*
Men det kan bero på att jag de sista 5 veckorna har jobbat heltid, och vissa veckor är jag borta runt 60 timmar om man räknar med resorna....*suck*
Tiden räcker inte riktigt till utan man jobbar, tvättar, plockar, hjälper barnen och sen kommer någora taffatta försök att få lite egentid (extremt svårt i den här familjen) och hinna ringa familj och vänner för att prata lite (för att visa att man inte glömt dem ;)) och hinna umgås med någon vuxen människa någon gång mellan varven med.
Jag kan ju erkänna att det går lite upp och ner med det....delvis för att jag sällan hittar tiden att höra av mig och sen är det ju ingen direkt som hör av sig till mig! :/
Jag kan ju erkänna att jag haft min mobil på konstant ljudlös i ca 2 månader....och kan ju också erkänna att jag inte missat ett skit med det heller....*tråkigt*
Jaja....lämnar detta och försöker gå vidare.....
Jag har varit iväg till Torsby för dietkursen....det gick bra och jag fick en hel del papper med mig hem. mycket av det de berättade visste jag redan men något litet klämde de in då och då som jag inte visste.
Men kort och gott så var det två rätt långa dagar i föreläsningsstil...men trots detta gick dagarna fort!
Så nu inväntar jag samtal/brev om operationstid för min GBP...och dietisten sa att det kan ta allt från 1-4 månader. Dock kunde vi räkna med mellan 2-3. Så nu ska jag inhandla massa pulvershaker inför flytperioderna och sen blir det väl matlagning med bästa Claes inför flyt -och puré perioden efter op.
Jag är både nervös, längtansfull och spänd inför op. Men jag vet att det mesta kommer lösa sig med tiden och ingen idé att oroa sig redan nu då jag faktiskt inte kan planera något mer innan jag fått ett datum! :D
Ska vi gå vidare?
Ja det är klart!
I måndags började jag med Zyban tabletter, dessa ska hjälpa mig att sluta röka, och idag är min allra sista rökdag!
Jag har gett mig fasiken på att verkligen försöka sluta ordentligt. Mest för att jag inte mår bra av det, men även för att det är dyrt och onödigt!
Så jag hoppas verkligen att jag klarar av detta...för jag har ingen lust att göra min omgivning besvikna på mig. Och det skulle vara en sån boost om jag faktiskt klarar av någonting för en enda gångs skull!
Då kanske man inte är helt omöjlig! =P
Annars har det inte hänt så mycket. Jag kämpar på för varje dag som går och försöker få allt att gå ihop och fungera. Dock är det inte alltid så lätt och mycket av det som händer och sker skulle man nog behöva hjälp med, men den hjälpen har jag inte hittat ännu!
Jag hoppas vi kan lösa allting och kan lära oss utav det så att det inte blir åt helvete fel! *vore så trist*
Men men....vet inte riktigt vad jag ska skriva.....har gått så lång tid sen sist och klockan tickar....min lilla står i köket och väntar på hjälp med kvällsmaten! ;)
Jag hoppas ni har haft det bra och att ni inte saknat mig alldeles för mycket! Skriv gärna något till mig....om ni har frågor eller bara vill säga något!
Lovar att jag svarar på alla kommentarer så fort jag hinner!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback