Länge sen nu!


Alldeles för länge sen kanske.
Men tyvärr har allting gått i ett här hemma med luciatåg, utvecklingssamtal, vänner, familjen, förberedelser inför jul samt nyår mm....
Så i slutänden har inte tiden riktigt räckt till för bloggen. Sen kan jag ju villigt erkänna att jag börjar tappa lusten med bloggen lite också.
Mitt liv känns så tråkigt om man jämför med många andras. Sen att vi sällan gör något påverkar ju lite med. Så många gånger känner jag att jag inte har direkt något att skriva om.
Ni får gärna säga vad ni tycker....vill ni att bloggen stannar eller ska jag ge upp???
Nåja....
Jag hoppas ni har haft en helt underbar jul och ett riktigt trevligt nyår. Några nyårslöften?
Mitt enda i år var att börja stå på mig och säga nej....dock brast det första dagen, men har lovat mig själv att ge det en ny chans.
Jag pallar inte att vara snäll när man sällan får något tillbaka!
Många gånger mår man skit och känner sig fruktansvärt ensam. Ingen att prata med just då och jag tar mig sällan iväg till någon då man alltid har barnen hemma, och ofta är ensam med dem.
Sen känner man att man försöker vara en bra vän, ställa upp i alla väder, men sen om man själv skulle behöva något så är det väldigt få som faktiskt ställer upp tillbaka. Men desto fler som gärna gnäller över att de inte har någon som ställer upp...men inte säger att något är fel..eller inte tar emot hjälpen man erbjuder.
Så en sak jag ska försöka göra är att rensa i min vänskapskrets. Många av mina sk vänner hör sällan av sig eller aldrig utan bara finns där i bakgrunden...men svarar inte när man ringer eller sms:ar.
Många har aldrig tid att ses....är alltid upptagna med annat. Och har nog bara två vänner som man kanske kan umgås med under en helg. För när alla andra är lediga och har tid går all den tiden åt till familjen....vilket jag förstår då jag har familj också,...men om man är så upptagen att man bara lyckas träffas en enda gång på ca 3år...ja varför ska man då vara vänner??
Jaja...något roligare nu kanske....
Jag fick en praktikplats att gå igenom så from den 16 januari är jag tillbaka på jobbet med ersättning. Ska bli sååå himla skönt att dra in lite pengar själv...även om det verkligen är lite så är det mer än vad vi har nu och det är jag som drar in dem och hjälper till. Den känslan går inte ens att beskriva, men det är så otroligt skönt!
Våren kommer väl med detta springa iväg då vi har två små töser som fyller år och älsklingen. Samt att vi båda kommer jobba heltid...om nu inte han blir arbetslös i slutet på februari. Och sen kommer jag snart få en remiss till Torsby för min efterlängtade OP.
Jag har nu avverkat ca 7,5 månad av väntetiden...så tiden går fort och allt kommer snabbare än man tror.
Jag hoppas även på en resa till Ullared i maj....det kommer då bli den första i hela mitt liv. Och detta ser jag fram emot rätt mycket, då alla som varit där säger att det är sååå otroligt billigt.
Jag hoppas att jag orkar uppdatera er lite oftare och att jag hittar lusten till att skriva....annars kommer jag nog lägga ner bloggen ett bra tag....kanske t om för alltid.
Nä...har inget mer att skriva...utan ska gå och irritera av mig på något annat en liten stund....för irritation är något som jag har massor av i kroppen....och vet fan inte hur jag ska bli av med den!
Ha det så bra och jag önskar er alla ett riktigt underbart 2012!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Ann

Jag tycker du ska ha bloggen kvar och sen skriva när du har lust och ork och inte känna press att du måste skriva ofta...

Jag gör så med min blogg har aldrig mkt att berätta eller skriva så det går månader mellan mina blogg inlägg...Och när jag väl skriver så blir det korta inlägg...

kram

Postat av: Elle

WHAT??? Klart du inte får göra dig av med bloggen!! Har du blivit tokig?? :P

Jag gillar att läsa din blogg. Jag menar, det är inte kul att höra allt som är jobbigt för dig, det gör mig ledsen åxå när du mår dåligt, men den är så personlig, så ärlig. Det här är din "dagbok", ditt liv och det finns det inget ointressant om! Du betyder så mycket för mig och jag vill fortsätta läsa din blogg! Punkt slut! <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback