Hemma igen!

Har varit på familjehuset i stan på möte där vi gick igenom mitt förflutna för att ta reda på mer innan vi får hjälp samt för att ta reda på om det finns andra anledningar till att det är som det är med sonen.
Mötet gick mycket bra och det känns lite som om det kommer gå åt rätt håll och som om det kommer att kunna lösa sig.
Samtidigt som jag tror att jag äntligen kan få reda på hur saker och ting faktiskt ligger till på vissa håll och den informationen kommer att ge mig en "spark" i rätt riktning och kommer ge mig en hint till vad jag ska göra i fortsättningen! *me like*
Mötet på familjehuset tog ca 40min längre än jag hade räknat med, vilket innebar att jag då hade 17min på mig att fixa något ätbart och ta mig tillbaka till KRP för att hinna till mitt möte på VC kl 13.
Kan säga att jag hann det mesta och kom "bara" 4min sent. 
Dock är 4min jobbigt när man hatar att vara sen....som jag gör. Men Birgitta på VC var helt lugn och sa att vi har så mycket tid på oss så det är ingen fara alls! *snällt*
Och mötet på VC var hos Birgitta då som jobbar som sköterska med rökavvänjning. Jag ska antagligen äntligen få den hjälpen jag vill ha för att klara av att sluta röka.
Så nästa mål är för mig att läsa häftena jag fick av henne. Skriva en rökdagbok samt skaffa alla appar jag kan, på mobilen, som ska hjälpa mig när rökstoppet sen kommer.
Under tiden ska hon prata med min läkare så han skriver ut Champix åt mig, och vägrar han så går hon till någon annan! *underbart*
Sen kommer hon återkomma till mig för att berätta när det skrivs ut och nästa mål är rökstopp kl 00.00.00 den 31dec-1jan och sen täta återbesök hos henne för att kolla värden och få tips och råd samt samtal som ska underlätta.
Dessa tabletter ska jag äta i 3 månader, men om jag känner att jag behöver får jag förlängt med 3 månader till. Vilket innebär att det kommer minska riskerna för återfall så redan nu känner jag att jag nog kommer be om en extra omgång. *för att vara säker*
Så....det var min dag i korta drag. Nu ska jag prata lite med min dotter som precis kom innanför dörren och sen vila lite...lika bra att passa på när man är ledig från lilltjejen tills imorgon.
Sen när älsklingen kommer hem blir det att hämta paket, köpa julkapp till Claes samt lotter som jag kan skicka till morfar. För att avsluta eftermiddagen på Välsviken med en veckohandling!
Ha en underbar eftermiddag allihopa!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback