16 dagar...

...kvar till jul och jag funderar över vad jag kan önska mig i julklapp av maken och barnen. 

Funderar och funderar men kommer inte på varken något vettigt eller roligt. :-/
Till barnen vill jag komma på något billigt...men inte ens det lyckas jag med.
Från maken försöker jag komma på något medel (vi brukar handla för ungefär lika mycket pengar), så för ca 700kr.emen kommer inte på något där heller. 
Och kan ju tillägga att det inte finns bågot dyrt heller som jag önskar mig.
Visst finns det saker jag behöver...så som tunna långärmade tröjor (typ t-shirts med lång ärm), nya underkläder är alltid kul (men inget för barnen och väldigt svårt för maken med storlekar mm). 
En ny mascara vore skönt, då alla mina är nästan helt slut eller torra (sminkar mig så sällan så de tar aldrig slut). Skulle vilja ha en nagelbehandling (med lite förlägning) och en ögonbrynsplockning med färgning...men det första känns pissigt när jag vet att de kommer bli förstöra på praktiken sen...och det andra är väl helt okey.
Men för övrigt är jag tom på idéer! :-(
Brukar alltid kunna komma på saker...men har haft väldigt svårt för detta iår. Speciellt då jag hellre får billiga (genomtänkta) än dyr (för att få det avklarat).
Det är ju trots allt tanken bakom som räknas!
Sen finns det sakrrbjag hellre gör än får julklappar. T ex massage/spa, bio, middag ute, weekendresa, vara barnledig (vore jätteskönt), allt för att få tid med maken eller mig själv (vänner) och faktiskt göra något roligt utanför hemmets väggaf och gärna utan barn!
Älskar mina barn mer än någonting annat! ♥
Men efter höstens omställning med studier,praktik/jobb, möten, äldsta sonen, hemmet, tvätt, förberedelser till födelsedagar och jul så vore lite LEDIG och rå-om-mig-och-äktenskapet-tid väldigt underbart OCH välbehövligt känner jag.
Som det varit (under hela hösten) och som det kommer bli (under hela våren) så vore det inga fel alls! *drömmer*
♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡
Jaja...nog om det! Drömmar är till för att drömma!
Så nu till ett dilemma...går i tankarna på att kanske köpa ny mobiltelefon, nog för att min "bara" är två år men den har en tid nu hackat, låst sig och tappat en hel del känsla i själva touchen, men har beslutsångest!
Jag vet vilken telefon och modell jag vill ha, men har lite bbeslutsångest med färgvalet.
"Chrome silver" är sååå snygg, stilren och annorlunda (uppenbarligen när den endast säljs i ett fåtal "butiker" och svårare att hitta). Men har även fastnat lite för "Copper gold", också jätte snygg, inte lika stilren men ändå snygg. Dock verkar många få känslan av "blingbling" och överdådlig....snälla hjälp!!! :-)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback