Orkade inte...

...skriva något mer igår. Men lovar, ni missade ingenting då jag bara fixade lite ärenden innan jag åkte hem och åt mat, de efterlängtade middagsresterna!

Sen blev det soffan för att vila då jag frös något enormt igår.
Framemot kvällen sålde jsg en FBK tröja som barnen växt ur och sen slog jag och barnen in julgodis i papper innan jag nattade lilltjejen med en saga. ♡
Resten av kvällen tillbringade jag i soffan med att försöka måla och dekorera mina naglar. Själv är jag inte nöjd med resultatet så hoppas verkligen det går bättre nästa gång.
Fast det är jätte svårt att måla på sig själv, så jag måste testa på tjejerna någon dag för att se om det går lättare.
Som sagt...en lugn dag utan några speciella händelser.
Och nu är det en ny dag. Tisdag och bara 8 dagar kvar till julafton! :-D
Och jag är lika lugn som vanligt då jag har allting klart förutom julmaten som jag kommer fixa i helgen och fortfarande ha gott om tid på mig. :-)
Så sitter här med min kaffemugg och njuter av tystnaden då det bara är jag vaken. Älskar det här lugna på morgonen. Att få vara ensam, vakna till och bara vara innan dagens bravader börjar.
Så vad händer idag?
Ja ni...ungefär lika mycket som igår. Ska till skolan och där renskriva de sista svaren på mitt skolarbete. Sen ska jag bara kolla igenom alla och skicka in dem för bedömning. Och efter det är jag klar...med ALLA skolarbeten så allt hårt slit och all min planering gör att jag kan ha julllov UTAN hemstudier med min familj! ♡
Och detta är underbart då det är precis vad jag jobbat för också! :-D
Sen efter skolan så blir det inte mycket. Har lovat Emilia en nagelpiercing, ska baka en kaka samt fixa en avslutningsöverraskning till lärarna och studiekamraterna.
Sen ska jag lämna ut den andra sålda FBK tröjan och efter det är jag klar med allting som stod på de 4 första dagarnas "att-göra-lista"! *sweet*
Så då kanske jag faktiskt hinner sy en egen tomtesäck. Har inte vågat börja då jag inte äger någon symaskin utan i så fall måste sy för hand och det tar liiite längre tid. :-/
Men nu skulle jag verkligen uppskatta er hjälp! Vi vill göra något, på fredag eftermiddag/kväll, tillsammans med barnen för att "fira" in vårt gemensamma jullov (maken är nämligen ledig han också) och bara få njuta av tid tillsammans. Speciellt då denna hösten varit så intensiv (och våren blir ännu värre) så tid tillsammans har det varit stor brist på!
Men grejen är att vi inte riktigt vet vad. Bio har vi som förslag, men barnen vill gärna även äta ute och då är vi uppe över 1200kr på en gång...nog för att vi får pengar och så men det är snart jul och så mycket pengar som denna julen går på känns det lite mycket. :-/
Så snälla! Bomba mig med förslag på saker man kan göra, UTANFÖR hemmets fyra väggar, som inte kostar alldeles för mycket men ändå uppskattas av alla barnen (7år, 11år & 13år).
Och för er som läser och har mig på FB, skriv helst era förslag som kommentar i bloggen eller skicka pm då två av barnen själva har FB och ser allting där. Det vore trist om de går miste om att bli överraskade. :-)
Så snälla hjälp! ♡
Tack på förhand! ;-) ♡

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback