Pyssel, pyssel, pyssel.

Det känns som om man inte gör så mycket annat nu. *more fun for me* :-P

Nu är det inte långt kvar tills barnen går och lägger sig. För att slippa vara uppe halvs natten och fixa med deras överraskning så får den nog fixas i omgångar.  Så när en sover gör jag det barnets och sen fortsätter jag så! :-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Efter maten så fixade jag med disken och gjorde iordning alla matlådorna. 
Sen messade tjejen från facebook att de var hemma så vi åkte och hämtade våra nya köksstolar. :-D
De har överdrag på sig så sitsen i skinn syns inte.
Nu måste jag bara skriva och fråga var de och överdragen är inköpta från början så man kan köpa fler likadana sen...för fyra stolar räcker inte långt här, men får duga tillsvidare så får vi varva de nya med de gamla.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sen blev det fika med Malin och söta Benyamin. Bjöd på tårtan från igår. Och tack vare makens sockersug, som åt två bitar, är den slut. Så för en gångs skull slipper jag slänga! :-D
Sen har jag pysslat resten av tiden. Då ena sonen önskar sig bara pengar i julklapp så ville jag göra något extra åt honom. Så gjorde en trofé av en fotboll, bräda, kartong, wellpapp, lim och aluminiumtejp! :-)
Blev lite cool...men behöver målas lite. Så helt klar blir den först när jag orkat ta mig till panduro för att köpa färg då mina är helt slut. :-)
Nu ska jag få lilltjejen klar för natten så jag kan påbörja hennes överraskning.  Så återkommer senare med bild på det jag gjort tills de vaknar imorgon. Bara hoppas det blir som jag tänkt mig! :-P

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback