Tisdagkväll...

...och inget vettigt att se på tv. :-(

Feber kommer och går. Halsen mår bättre för att sen försämras. Och denna eviga hosta som aldrig ger med sig. *suck*
Blir nog att ringa läkaren imorgon igen för en lungkontroll tror jag. För detta tar musten ur mig och jag behöver lite mer sömn än 2 timmsr per natt för att få en chans att vila upp mig.
Jaja...det är som det är. Försöker få dagarna att gå, trots längtan tillbaka till praktiken, så har ringt och ssagt upp vårt bredband, pratat med sköterskor, varit på drop-in fika på fritids (orkade dock bara 20min), handlat lite mjölk, tvättat, duschat, sett en film, limmat trästickor, klippt sönder gardiner, knytit dessa på stickorna (som numera är ffönsterstjärnor som jag inte riktigt vet om jag gillar eller ej), limmat mer stickor för att göra två små tavlor, diskat, tömt sopor, fikat med Malin, Claes och Sandra, mer disk, matlagning och småplock.
Detta var min måndag och tisdag...tråk för det mesta och minsta lilla gör mig svin trött...men vissa saker nåste göras oavsett och en del har jag gjort för att hålla mig vaken på dagtid med en förhoppning om sömn på natten. 
Natten som var sket sig så hoppas på bättre lycka i natt istället!
Har även pratat med äldsta sonen och hans boende. Så vet att han mår bra och att det blir permission på lördag så man kan kramas lite med honom! ♥
Köket är fullt i disk igen (då maken och lilltjejen bakade förut), men är trött och hungrig så skiter i vilket just nu...den finns kvar imorgon också!
Hur har ni det då? 

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback