Vårt Fars Dags firande!

Då har flickorna och jag gjort vad vi kan för att få pappan i huset att känna sig extra älskad och speciell. ♥

Vi lagade mat tillsammans, köttfärssås & spagetti, samt dukade. 
Trots MYCKET mindre kryddor än vanligt så gillade INTE min hals maten. Så för min del avslutades lunchen med värktablett och MASSOR av mjölk! ;-)
Under tiden vi lagade mat så gjorde flickorna grunden till tårtan. De vispade, mosade, fyllde och spacklade. *såå duktiga* ♥
Själv fick jag spritsa och skriva, och självklart bestämde de själva vad det skulle stå på tårtan! ♥
När tårtan var klar och gömd i kylen så blev det mat. Och efter lunchen hjälptes barnen åt med disken och maken öppnade paketen. :-)
Ett jätte gulligt kort av Emilia, som hon pysslat med i skolan. Ett jätte söt hjärtkudde av Juliette, som hon sytt själv. Och så fick han dvd-box med "Band of Brothers" och "The Pacific", ett vanligt kort och så en väggdekoration (det vita pappret bakom dvd-boxen), av oss alla, som tyvärr inte är helt klar då jag blev sjuk mitt i allting. Men den ska fixas så snart jag blir frisk och hittar det perfekta tillbehöret! ♥
★★★Ser ni vem det föreställer? :-P★★★
Och nu har vi fikat. :-D
Sonen spelar dator igen och flickorna leker med grannbarnen så maken och jag ska slappa i soffan. Han har tråkigt och jag har verkligen ingen ork kvar nu efter dagens bravader. Längtar efter att bli frisk och få tillbaka min ork och bli mig själv igen!!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback