Oj oj oj...

...vad sliten jag är nu!
Förmiddagen gick åt till att små plocka, cykla till centrum för att ta ut pengar åt en granne, hämta paket och köpa frukost, rengöra badrummet och duschrummet, rengöra köket och fixa med disken, städa hallen nere (ungarna envisas ju med att slänga skor, jackor mm direkt innanför dörren på golvet), pratat med mamma och Claes i telefon samt googlat massor efter olika saker som jag letar efter!
Vissa sakrr gick enkelt, vissa var svårare...men så kan det vara ibland!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Efter detta drog vi till Bergvik och besökte då Arizona Steakhouse för lunch. Det var första gången jag åt där och det var helt okey!
Emilia valde kebabtallrik medans jag och maken åt mixtallrik (kyckling, fläskfile med pommes och husets sås).

Efter lunchen så gick vi in på Obs (eller ja coop som det heter nu) och kollade runt lite. Var verkligen evigheter sen vi var där och insåg vad stort det är och hur mycket de har. Så nu nästan måste jag åka dit och strosa någon dag! ;-)
Köpte en skylt där som jag fastnade för. Ska bli kul att sätta upp den till julen sen!
Och maken köpte en burk med spraysnö som han tydligen ska roa sig med på våra fönster sen. *spännande*
Och Emilia fick en ryggkliare. Hon har tjatat i evigheter om en och den kostade ju bara en 10:a så var helt okey. :-PMen anledningen till att vi gick in där från början var för att jag skulle kolla efter spolar mm. Och de hade där till vettiga priser så då köpte jag fyra förpackningar plus hemanent och så självklart en glestandad kam som jag sen kommer att behöva för att inte förstöra livslängden på håret!
Så nu vill jag ha söndag! :-D


Sen var vi klara där så gick vidare till systemet för att inhandla lite dryck till morgondagens middag med några vänner. Ska bli gott!

Sen åkte vi hem! Var faktiskt skönt att komma hem. Men samtidigt inte då jag visste vad som väntade. Delvis att få lilltjejen att städa sitt rum och delvis för att jag själv hade städjibb att göra. *massor*
Men dottern städade rummet utan gnäll och krångel! ♥
Och jag själv är precis klar med städningen. Så har då putsat klart alla fönster, dammat, bäddat sängar, varit ute med soporna, ställt iordning i rummen (det sista), färdigställt hela vardagsrummet med gardiner, mattor, möbler, lampor mm och dammsugit samt skurat hela lägenheten!
Så nu är lägenheten helt städad och fräsch för denna veckan! *känns underbart*

Så då är jag typ klar med allt idag. Eller ja, måste förbereda lite inför morgondagens middag samt göra desseren också, men det hinns med...har fortfarande en del timmar kvar på den här dagen! :-P
Hur har er dag varit hittills? Några roliga planer för fredagskvällen?
Här blir det lugnt med fredagsmys med bara de två stora barnen då Emilia ska ha en kompis som sover över, så de får ha mys på hennes rum. Ska bli kul att slippa barnfilm för en gångs skull! :-P


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback