Sjukstuga!

Måndag morgon är här och det skulle vara tillbaka till vardagen men dottern har fortfarande feber så blir att vabba idag!
Jösses vad konstigt det känns att "säga högt", är ju inte direkt något jag är van vid och har heller aldrig gjort så detta kommer bli en ny erfarenhet! ;-)

Men har ändå varit vaken en bra stund så har spenderst morgonen med att gå igenom listor och har skivkat ut inbjudningar till sonens 13-års dag! ♥

Och därmed bestämt klart vad vi ska ge honom när han fyller så har även skickat resterande önskelista till hans pappa, faster och storebror. :-)

Den lilla febriga tjejen kollar på "Alice i underlandet" på sin dator och ser jätte hängig ut, medans de andra barnen är på väg stt vakna till nu.
Själv sitter jag och funderar över om jag ska fixa kaffe eller inte?
Kanske kan få trevligt kaffebesök på morgonen när man för en gångs skull faktiskt är hemma!? ;-) :-P :-D
Men drt återstår att se.
Nu mpste jag i alla fall sjukanmäla dottern och sen anmäla mig själv till både praktiken och på försäkringskassan. Den sistnämnda förstår jag inte riktigt varför när jag inte har någon ersättning som påverkas...men lika bra att vara duktig och göra som man ska. ;-)
Sen blir det väl att få iväg friska barn till skolan och fundera över vad min lilla tjej skulle vilja äta till lunch idag!
Ha det fint så länge! :-)


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback