Kväll! :-D

Den här dsgen gick fort den med. Sååå skönt faktiskt! ;-)
Studiebesöket på Konsums bageri och chark var väldigt intressant och roligt, men samtidigt lite små äckligt! ;-)
Korv som nystoppad utan den rökta delen ser fruktansvärt vidrig ut. Och det är ingenting jämför med "smeten" som blir själva korvarna. *urk*
Men hade inte velat missa det. Man fick väldigt mycket info och även lite bakgrund. Den första konsum butiken öppnades till exempel i Nykroppa och såg faktislt ut exakt så här:


Den är också inredd på exakt samma vis som originalet, tyvärr var killen med nyckeln på semester så ingen titt inuti på riktigt. Men försökte ta kort genom fönstrena...inte jätte bra och väldigt suddiga, men man ser ändå lite av helheten!






Kul var det! :-D
☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆
Sen var vi tillbaka i stan vid 11, och gick då runt ett gäng och kollade skyltfönster för våran fältuppgift. Den promenaden avslutade vi på Mitt i Citys restaurangdel med att tillsammans skriva ihop/svara på frågor samtidigt som vi luncha och drack kaffe.
Det var jätte trevligt och skolarbetet gick väldigt smidigt när man hhälps åt. Och då man tölar lite samtidigt så känns inte tiden lika långsam.
Inte för qtt det egentligen tog lång tid då vi faktiskt var helt klara redan vid 12.45! :-D
Så innan jag åkte hem var jag och en av kurskamraterna in på Gina Tricot för att kolla om de fortfarande har kvar "work out" legginsen...tyvärr var de svarta med rosa text slut, och de visste inte om de skulle få in dem igen. Så endast svarta med vit text kvar. :-(
Tänkte köpa dem...bägge färgerna är ju skit snygga. Men då de står med på min önskelista och det bara är 4 dagar kvar tills min dag kommer kände jag att det är lika bra att vänta...ifall att! :-D
Sen var jag in på H&M för att köpa trosor till ena dottern...kom därifrån med 10 par och en tröja till mig. *hahaha*
Jag känner mig hemsk...men den var riktigt snygg så kunde inte låta bli! :-P
☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆
Väl hemma blev det att göra klart den sista uppgiften och sen satt jag och skrev ihop allting till arbeten. Så nu är det bara renskrivning kvar. *gött*
Men vill gärna dubbelkolla lite innan så måste läsa alla regler som finns angående marknadsföring...vill vara säker på att jag svarat helt rätt. Men den listan med regler är sååå lång...så det får bli imorgon!
★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★
Men utöver allt med skolan, och lite shopping, så har jag faktiskt hunnit dammsuga, handlat på Välsviken, fikat med Malin och käkat middag! Och nu känner jag att jag gjort tillräckligt idag så tar kvällen!
Så med det säger jag tack flr mig och önskar er alla en underbar onsdagskväll! ♥

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback