God Kväll På Er!

Nu är man hemma från jobbet. Har varit en väldigt lång dag och några gånger var humöret och orken på väg att tryta men lyckades få upp dem bägge igen nästan lika fort. Annars fick det bli några djupa andetag i omklädningsrummet i min ensamhet. 😉

Men jösses vad trött jag är nu. Ögonen,  inte så mycket, men axlar och rygg är väldigt stela och ömma och för att inte glömma fötterna. De värker som satan, pulserar och är fruktansvärt trötta. Ett fotbad hade suttit fint, men tyvärr är klockan alldeles för mycket för det nu då man snart måste upp igen! 😕
Missade förmiddagens mellanmål och lunchen blev en timme sen då en kille skulle visa mig hur pressen fungerar att tömma, men självklart gjorde han något fel så det tog dubbelt så lång tid att få tömningen att fungera. 
Så när lunchen väl kom skrek magen efter mat. Jag var så fruktansvärt hungrig att jag hade kunnat sluka maten utan att tugga...men med tanke på min op så var inte det aktuellt.
Hann handla lite på lunchen med, så fyndade en hel del till frysen. Känns lite skönt att spara lite pengar! 😆
Sen var det bara att fortsätta jobba, har hjälpt chefen hela dagen, förutom under morgonen då jag alltid tar brödet, med att fronta och bygga om i hyllor med nytt sortiment. 
Så när det närmade sig eftermiddagens mellanmål var jag riktigt hungrig igen..men då blev det att ta bake-of:en så melliset blev framskjutet i lite mer än 1.5 timme, då allt nybakat skulle läggas ut samt att jag ville avsluta ombyggnaden av den hyllan jag höll på med...mellanmålet slank ner fort och gav mig lite mer energi...obs...bara lite...dock inte tillräckligt. Märks nu! 😉
Sen var det att fortsätta med nya hyllor innan det var dags för stägningsritualen som jag var med på hela samt fick utföra större delar av den själv. Det var spännande, mycket att ta in och jag behöver träna mer innan jag klarar det helt själv! 
Och nu...nu är jag trött och sliten. Längtar efter sängen men magen knorrar så borde stoppa något i den först! Och så måste jag fixa morgondagens matlåda så jag får något i magen.
Men när detta är gjort tänker jag krypa ner i sängen och sova, sova, sova! *ZzzzZzzz* 😴
Jag hoppas ni alla haft en toppendag och att ni får sova riktigt gott! Natti Natti 😃

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback