Musiken...

 ...har hittat hem till mig igen. Inser att den sista tiden har gått i ett konstant så alla mina intressen har "trillat av pin". Det gäller matlagning, bakning, scrapbooking, pyssel i allmänt, filmer, musik och måla. Jösses vad jag saknar alla dessa saker!!!

Så börjar lite smått med musik på hög volym medans jag plockar, tvättar, diskar och småstädar hemma! Idag är det Björn Rosenström som spelas. Musik med humor passar perfekt för att liva upp här hemma efter de tråkiga nyheterna om makens jobb. 
Men snart måste jag börja med maten då dagens kommer ta tid att göra...apelsinkyckling i lergryta står det på menyn! *mumma*
Till det blir det rå purjolök och friterade pommes.  Kanske borde ha en sps också...men vet inte riktigt vad som passar??? Tips någon?
Sen blir det efterrätt idag också...ska göra semlor till min älskade familj. Till oss blir det med mandelmassa och till barnen (i alla fall de som inte gikkar det) blir det nutella i. 
Annars blir det lugnt med massa tvätt, då jag inte hunnit några maskiner under arbetsveckan pga alla extra möten, och sen kanske slappa i soffan till filmer eller liknande! 
Ha det gött!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback