Äntligen...

...är jag hemma! Kul att det tar 1 timme och 15 minuter att ta sig hem från Rud efter att man slutat bara för att bussjäveln är sen! Blev väldigt kallt att stå ute i över 35min och vänta på inte bara en, utan hela tre bussar då ingen till Universitetet kom som de skulle...bara de till Stockfallet.

Men nu är jag hemma och har krypit i mina varma sköna tofflor, för att värma fötterna, samt en härlig mugg kaffe, som Juliette gjorde åt mig, så jag kan värma upp händer och kroppen inombords! *gött*
Och om bara 40min är det dags att göranliten klar för natten med kvällsmat, alla andra måsten och sen få henne att varva ner med en godnatt saga så klart!
Och när hon väl är klar så ska jag sätta mig och skriva inbjudningskorten till hennes kommande barnkalas, som jag egentligen skulle ha gjort igår men tiden räckte inte till, så jag kan skicka iväg dem från jobbet på lunchrasten imorgon!
Och sen är det kvällen för min del. Den kommer bestå av slappande i soffan med kvällsmat innan det får bli en dusch och krypa ner i sängen för massor av sömn innan klockan ringer imorgon, tidigt, för en ny arbetsdag samt även ett möte med chefen för att gå igenom punkterna i pärmen! Bättre sent än aldrig! 😜

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback