Tråksöndag!

Eftermiddagen har jag tillbringat framför tv:n till en film:

Den var okey att slötitta på, men känner mig mer uttråkad nu än innan ju. 😕
Men men....snart ska maken åka och gämta svärmor vid tåget och själv funderar jag på om jag kanske ska ta och baka lite bröd!?
Köpte ju alldeles för mycket jäst till nyår, som vanligt, så vore trist att slänga det som är kvar, som alltid annars, och det är ju inte direkt så att jag har något bättre eller vettigare för mig ändå! 😜
Sen är nog kvällen här så det är dags att få barnen klara för natten och i säng. För imorgon ska maken jobba så blir ingen sen kväll alls idag. Vilket jag själv tycker ska bli riktigt jävla gött faktiskt! 
Har inte blivit en tidig, eller ens någorlunda tidig, kväll på flera veckor ju.
Och kan behöva så mycket vila som möjligt inför morgondagen då planen är att kasta ut julen då. Normalt brukar jag inte göra det ännu men med tanke på hur många timmar det tar känner jag att det är lika bra att få det gjort innan jag börjar praktiken på onsdag för sen kommer det ta alldeles för många dagar att hinna allting! 😕
Jaja...har inget vettigt att skriva så ska ve sonen ta bort sin rena tvätt så jag själv kan köra igång en och sen får jag fixa med disken!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback