Fullspäckad dag!

Började jobba 8.20, på gamla delen (de nya kabinrummen var klara), då alla rum var bokade. Så jösses vad vi hade att göra. Extra tuff var arbetsdagen då jag fick magvärk vid 9 tiden, känns som en blandning av magknip, förstoppning och mensvärk då det sitter överallt....hela tiden.

Trodde först det bara var ett lättare magknip, men blev värre så trodde jag behövde äta, men frukosten hjälpte ingenting.
Men oavsett så jobbade jag på, ibland mer dubbelvikt än normalt men jag överlevde arbetstimmarna och drog mitt lass så känner mig rätt nöjd ändå! 😜
Skulle bara jobba till 13, så lämnade lunchen hemma, men drog ut på tiden så var inte klar förrän 13.45 och kom inte från jobbet alls förrän klockan var närmare 14.15. 
Men men...lunch blev det inget med (förutom bananen jag hade i väskan) och direkt efter blev det att leta present till en blivande 25åring samt bh med avtagbara axelband till äldsta dottern, hon behöver en till den klänningen hon vill ha till skolavslutningen.
Hittade en vi kikat på online, men den verkade stor, så hittade en till och det slutade med att jag köpte bägge (med målet att återlämna en av dem imorgon), dock ville dottern ha bägge då hon inte kunde välja så hon fick betala den ena själv trots att de inte var speciellt dyra, den ena kostade 99 och den andra 129...bägge kommer från Cubus! 😂
Men förstår henne då de är riktigt...fina...söta...bägge två! ❤ 

När det var klart blev det att fixa ett kort och lotter, skriva i allt och slänga på brevlådan så det hinner fram till min älskade morfar som blir 91år på lördag! ❤ 
Är riktigt nöjd med valet av kort. Det är lite roligt och ibland vill vi "återbetala" de "fina" kort han brukar skicka till oss. 😂

Sen mötte jag upp sonen för att leta skor...efter 4 butiker var nivån låg...han är så svår att hitta skor till. På 5:e hittade vi exakt de han har nu  (fast hela och fina då), men innan han bestämde sig kollade vi en butik till, gick bet där också, så tillbaka till Intersport för att välja. Svarta eller vita?
Egentligen vill han inte ha vita då de blir skitiga så snabbt...men de var så snygga så han fick beslutsångest.
Dessa blev det:
😂😂😂 Ja jag vet...mina barn har så svårt att välja! Men han fick så fint betala ena paret själv!
Tur de var på rea och bara kostade 299/par istället för 699. 😆

När vi ändå var på stan och hade tid kvar så passade vi på att leta efter kläder till skolbalen, och avslutningen, och hittade till slut ett par svarta chinos och en vit skjorta på H&M, blev bara 348kr, helt okey i mina ögon. 


Sen hittade vi en fluga på Dressman, dock tyckte jag inte den var lika prisvärd då den kostade hela 199kr! 😨
Men men...man går bara ur 9:an en gång. Och med de betygen förtjänar han att få det han vill ha, i alla fall så länge det är inom rimliga gränser. ❤

Så nu är sonens avslutningskläder helt klara, Emilia behöver bara skor (det andra köpte jag i helgen), och Juliette ska ha en klänning.
Utöver detta blir det ju ett besök hos vår underbara frisör också...men det blir om någon vecka plus en gång till i slutet på maj/början på juni då sonens hår växer som ogräs. 😂

Dagens inköp till mig själv blev dyrast av alla...en handcreme för 59kr på apoteket! 😂

Men men...kom hem från stan vid 17.30 och var bara att slänga på kaffekannan och i all hast tömma och plocka i diskmaskinen. Sen en kaffe och lite prat med Sofie. Snosa på lilla Elin och fnittra med Moa. 
Fick glada, och tråkiga, nyheter av henne. Mattias fick fast jobb i Jönköping så till sommaren flyttar de. 😢😭
Är glad för Mattias skull, men väldigt ledsen över att de flyttar. Jag kommer sakna dem massor! ❤ 

När fikastunden var över blev det äntligen lunch för min del. *foooooood*
Sen få tjejerna klara, prata med maken när han kom hem, natta liten med sagostund. 
Ikväll blev det annorlunda sagostund då hon läste de första tre sidorna för mig, sen läste jag för henne. ❤

Nu sover hon, maken har duschat och ätit, min magvärk vägrar släppa och jag bara längtar efter sömn. Då man höllt igång sen kl 6 imorse så är sömn och vila väldigt välbehövligt just nu!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback