Lördagsnöje.

Natten har varit lång, har sovit skitsåligt och Becca har vaknat någon gång hon med.
Morgonen började jag med kaffe och spelande på mobilen innan välling till liten och frukost till övriga familjen.
Sen fick det bli att rensa och torka ur alla kökslådor. Jösses vilken skillnad det blev. Så stor skillnad att jag kände för att fortsätta så innan det var dags för lunch hade jag rensat och torkat ur alla lådor samt glasskåp, tallriksskåp, bunksskåp, kastrullskåp och plastskåpet.
Sen lägga liten för middagssovning, fixa och äta lunch. På menyn idag stod det asiatiska kycklingspett med nudlar, wok och typ jordnötssås...dock inte speciellt lik den jag gillar...men ätbar sås. 😂

När lunchen var avklarad så tog jag itu med disken och torkade rent bordet och bänkarna innan jag fortsatte att rensa och rengöra i köket. Så nu är även skafferiet, torrvaruskåpet, sopskåpet samt "gotteskåpet" och kryddhyllan klara.
Så det enda som kvarstår är nu att frosta av frysen, rengöra under kyl & frys samt torka rent uppepå skåpen...men det får bli någon dag när barnen inte är hemma....eller åtminstone när BeccaBus åkt.
Än så länge har jag i alla fall slöngt två vanliga plastkassar samt en överfull Ikeakasse från köket. Och det är sååå underbart!

Nu har vi precis ätit mellanmål och har en sjukt trött liten tjej här hemma. Så de kommande 3 timmarna kommer bli väldigt långa har jag en känsla av.
Men just nu leker de frisör så jag passar på att dricka lite kaffe på altanen i lugn och ro. 😂

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback