Fettisdagen!

Idag är det semeldagen och den inledde vi med...😂😂😂

Nä! Inte semlor utan med att skicka barnen till skolan innan jag tömde hallen på allt, utom garderoberna, som vi inte får plats med i något av rummen.
Sen var det frukost, mä..inga semlor då heller, till några avsnitt av The Big Bang...
Sen fick det bli att läsa lite innan vi tog en tur till Välsviken för lite handling. Då valde jag att köpa sallad, från salladsbaren, till lunch. Maken valde fryspizza. Jag var nyttigare! 😂😂😂
Medans vi åt kollade vi några avsnitt till av Big Bang innan liten kom hem från skolan och då blev det att sätta på kaffe för vårt underbara mellanmål som bestod av så klart SEMLOR! 
Bjöd även in svärmor så man fick lite trevligt vuxen sällskap. 😃
Barnen fick nutellasemlor och vi vuxna åt hederliga med mandelmassa. Gott var det även om Icas senlor var lite torra mot vad vi är vana vid. 
Iof brukar jag göra egna men då jag inte är på topp och inte mår så bra så orkade jag inte det i år. Och barnen är lika nöjda ändå! ❤ 
När svärmor hade gått hem så kröp jag upp i soffan och läste mer så nu är boken utläst så vila huvudet resten av kvällen så kan jag börja på nästa imorgon när jag har rensat tankarna lite. 😉
Detta är den jag precis läst ut och måste säga att jag verkligen gillar Keplers böcker!
Nu har liten lagt sig för natten och lyssnar till en godnatt saga. Själv ska jag snart ta en dusch och fixa lite kvällsmat då jag är hungrig nu!
Sen blir det nog en relativt tidigt kväll då det ändå inte går något på tv:n...om inte maken vill se någon film eller fler Big Bang avsnitt!
Ciao! 👄 

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback