Vilken natt!

Blev inte mycket sömn i natt alls. Min stackars lilla tjej har mått så dåligt. 
Hon kunde inte ens sluta hulka när det inte fanns någonting kvar i den där lilla magen. Sen satt hon på toa en stund med hinken framför sig.
Vid 4.30 imorse hade det lugnat ner sig och vid 5 tiden hade både hon och jag däckat. ❤
Dock sov vi bara fram till 7.30 och då kommer hon upp med prickar i ansiktet. Blev nervös och kollade hela henne. Men bara i ansiktet har hon som utslag under huden. 

Hon har liknande på andra kinden, fast färre och mer utspritt, samt på panna, någon vid mun, näsa och haka.
Börjar fundera på om hon fått någon allergisk reaktion av någonting, vad kommer vi inte riktigt på, men har gett henne lite allergimedicin så får vi avvakta och se. 
Men hon mår okey nu, är relativt pigg och ser pigg ut. Så nu hoppas vi det är över. Mitt mammahjärta gör så ont när hon lider. ❤😭
Just nu ligger hon i sängen, vilar och ser på film. Har ett glas påskmust bredvid sig som hon sippar sakta med sugrör. 😊
Och själv väntar jag på att kaffet ska bli klart, samtidigt som jag inte är så sugen då min mage känns ut och in vänd efter nattens bravader. Men är såå trött så det kommer behövas kaffe idag!

Medans jag väntar sitter jag vid min dator som äntligen fungerar igen tack vare support över sms med bösta Mattias! Tack, tack, tack! 
Och filmerna verkar komma ner som de ska. Alla program finns nu så Emilia blir lite extra glad när hon kan låna den ett tag! 😆😍
Men nu tror jag kaffet är klart så ska ta mig en mugg...tror faktiskt jag ska dricka den ute på balkongen. Solen skiner lite värmande emot den smålyla som är, men frisk luft är guld värt efter natten som varit!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback