Presenter!

Härligt massa folk som var här och firade vår 15 åring.
Och lika härliga presenter fick han!

Dynamit, fylld med pengar och godis från bästa Malin med familj. Love it!

En JBL blutooth högtalare från svärmor. 😊

En 3m lång synckabel av Claes med familj.

Utöver detta fick han pengar av farmor, farfar och pappa plus en dvd och "årskort" på skatehallen av faster.

Och så det han fick i morse då. En nätverkskabel av Juliette och Emilia, ett par mjukisbyxor av mormor.
En cykel, en skylt (gjord med hjälp av laser), boobies godis, skitties, energi dryck, drickor och skatechinos av mig och Andreas.

Kan ju säga att sonen är RIKTIGT nöjd med dagen...så nöjd att jag fick en stor tack kram av honom när de sista gästerna hade gått hem. 😍❤

Även om nu vi faktiskt saknade både Emilia och Andreas under firandet.
De blev slussade feån Gripens vårdcentral till barnakuten då hennes infektionsprov visade alldeles för högt värde. De misstänkte lunginflammtion.
På akuten blir det mer undersökningar och fler prover. För att tillslut komma fram till att hon antagligen hade mycoplasma för en vecka sen när hon var hemma och sjuk (vilket läkarna på vår VC hqr missat helt), som nu resulterat i en bakterieinfektion och mycoplasma lunginflammation, som kommit tillbaka värre än innan.
Så strikta regler de kommande 10 dagarna med pencillin 4ggr/dag, få i sig mellan 1,1-1,4 liter vätska/dag plus mat vid intagande av pencillinen, regelbundet med intag av alvedon (i ett försök att hålla febern nere) och INGET vätskeintag vid högre feber då kroppen stöter bort det, vilket resulterar i kräkningar.
Så min stackars lilla tjej är verkligen sjuk och kommer nog ha det tufft en tid framöver. ❤

Men nu är de hemma, allting är undanplockat. Lilltjejen ligger i sängen och sover (förhoppningsvis hela natten), stora tjejen däckade för en bra stund sen och maken la sig precis för att sova.
Och jag själv...ja jag halvligger i sängen med värkande rygg och höft (vill verkligen inte ha den här smärtan mer, men vill inte "klaga" eller "gnälla" heller då det finns de som har det värre) och ska äta kladdkaka!
Hade ingen större fikalust under eftermiddagen när gästerna var här. Servade folk, pimplade kaffe och försökte att hålla min oro för liten i schack.
Så nu kladdkaka och sen tandborstning innan det är dags att försöka sova...OM värken tillåter det. Måste nog erkänna att den varit extrem ett tag. 😢

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback