Skärpning...

...kanske vore ligga högst upp på listan nu för tiden.
Åter igen skulle jag skriva igår eftermiddag/kväll....men åter igen så blev det inte av.

Kom i alla fall på en lunch att laga. Fick bli stekt lax (kryddad med salt, peppar, chili och lime) tillsammans med en sallad (bestod av sallad, gurka, paprika, spenat och fetaost.
Gott och enkelt. Att det är snabblagat är ett stort plus! 😉

Eftermiddagen gick åt till att vänta på att barnen skulle städa sina rum, ta itu med disken och sen ta bussen till stan för att hämta ut gratis biobiljetter till förhandsvisningen av "Snowden"...meeen...de var så klart slut så denna filmen verkar många vara intresserade utav.
Så passade på att ta massa pokéstops när jag ändå var i stan (på väg till bussen), missade den så letade pikachu vid hotell Bilan...hittade ingen. 😢
Meeeeen...fick i alla fall denna! 😆

När jag kom hem blev det att sätta mig med matsedel och inköpslistan (blev dock inte helt klar) för att sen få Emilia klar för kvällen samt läsa läsläxan med henne.
När hon hade lagt sig blev det kvällsmat för mig och maken tillsammans med lite trevligt kvällsprat om allmänna saker. Var länge sen vi bara satt och pratade utan någon distraktion.

Sen fick det bli att se klart mitt påbörjade avsnitt på datorn innan jag gjorde mig iordning och kröp ner i sängen jag också!. 😴

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback