Tandis och lite annat!


Nu har jag precis kommit hem från tandläkaren med Juliette och hon var jätte duktig! Inte för att jag trodde något annat då hon tycker det är kul att gå dit,  man får ju välja en sak när man är klar. *fniss*
Men idag blev hon allt bra snopen då hon inte fick något av tandläkaren. Inte mycket att göra åt men tycker ju lite synd om henne! Kanske kan uppmuntra henne med något kul när hon kommer hem sen....får se vad man kan hitta på! =)
Hennes tänder var i alla fall jätte fina. Hon gnisslar lite tänder, så en del slipas ner en del, men då det är mjölktänder så spelar det ingen roll, men om hon fortsätter sen och det sliter för mycket får hon en skena!
Sen hade hon inga ojämna ytor på emaljen, vilket tydligen var jätte vanligt bland barn, men det är ju bara positivt då det innebär att hennes emalj är oskadad och fin, och då skyddar som den ska!
Blev dock lite förvånad när tandläkaren kläcker att hennes tänder ser ut att borstas ordentligt, då hon borstar själv, under övervakning, för det mesta. Och vi tycker hon slarvar mellan varven, men uppenbarligen så klarar hon det där fint! =D
Kanske ska lära mig att ta det lite lugnare och sluta oroa mig så mycket! =P
Så allt var bra, de var fina, inget att oroa oss för! *super*
Just ja...glömde ju berätta om Emilias utvecklingssamtal på dagis igår....eller snarare så hann jag nog inte blogga om det, men nu har jag lite tid över så tar det på en gång! =P
Så utvecklingssamtalet...det var bara positivt. De ser henne som en väldigt glad tjej, som alltid är med på allt, duktig med språk, påklädning samt maten (äter allt och alltid upp det hon tar till sig). Även duktig på att sköta alla toalettbesök på eget initiativ och ropar om hon behöver hjälp!
Hon älskar att pussla och spela spel, gärna med en vuxen. Leker mest med Zion och en tjej som heter Agnes. Men leker väldigt ofta ensam....sitter och bygger med tågbana eller annat och bara försvinner. Sitter gärna kvar om inte fröknarna säger till henne att göra något annat!
Detta ser inte jag som ett problem då hon gärna fastnar när hon gör saker hon gillar...och hon är nöjd och belåten med att ha det så!
Så inga problem med henne....slutsatsen: "En väldigt glad och lätthanterlig tjej!" =)
Och det är såå kul när man får massa positiva kommentarer om barnen! Man blir så glad! *mammas duktiga flicka*
Nu ska jag bara vänta på att min lunch blir klar och sen ska jag sätta mig och glo på tv och äta...tar en liten stund till, men snart så!
Så jag avslutar här nu och återkommer om en stund igen! =P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback