Typ ensam!

Maken är iväg och köper semla till sig och ska köra sin mamma till stan. Under tiden sitter Emilia vid datorn och jag själv i köket. Men ska snart bädda ner mig i soffan och försöka vila innan jag måste börja med maten.
Fryser som en tok, speciellt om fötterna så får nog dra på mig en strumpa på den oskadade foten och en raggsocka på den ömma...kanske blir lite varmare! :-)
Har haft Malin här på fika under förmiddagen. Var skönt med lite sällskap. Och hon sa att ci kanske kunde låna deras bil, om vi får tag på chaufför, den 8/3. Så mu håller jag en tumme för att det går bra för hennes gubbe! :-)
I så fall ska svärmor åka och hämta dem på Gardemoen när de ska hem och då slipper vi lägga ut respengar helt och hållet...i alla fall de extra och det vore sååå underbart! *snälla funka bra*
Så just ku känner jag mig lite gladare och hoppets låga är på väg att småtändas lite...det kanske löser sig trots allt...någorlunda bra i alla fall!
Det bästa med all skit som händer är att man verkligen ser vilka vänner som faktiskt ställer upp när det krisar. Och jag börjar inse vilka vi kanske ska sluta ställa upp för. :-P
Inte för att vara sån...men så mycket som man ställer upp för det mesta och sen inte kan få ens en kommentar eller ett försök till att hjälpa när det verkligen krisar...då är det inget kul att själv ge hela tisen. Så enkelt är det ju. Det kallas ju inte tjänster och gentjänster för ingenting. Och rikiga vänner borde i alla fall försöka! :-)
Jaja...soffan ropar på mig så avsöutar och bäddar ner mig en liten stund!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback