Skottår!

Då var den "stora" skottdagen här. Den som alla pratar om. Den dagen som är så "viktig" för alla kvinnor för att det är den dagen (enligt sägen) som kvinnor kan fria till sina män. 
Pissigt...en dag vart fjärde år som vi "får" fria på.😉
Är det någon av mina läsare som går i giftastankar? Någon som planerar att följa historien och fria till sin partner eller är ni mer av den traditionella bruden som vill att mannen friar?
 
Jag själv går emot allt detta. I år kommer jag och maken att fira vår 13:e bröllopsdag. Vi gifte oss lördagen den 5 juli 2013. 
Och jag är inte som de flesta andra och går gärna emot hur det egentligen borde gå till och vara så jag friade till honom. Fredagen den 20 juni 2003, på själva midsommarafton, hade jag förberett en dikt och ställde mig upp inför familj och vänner, läste den tillsammans med den stora frågan i slutet och väntade sen med ett rusande hjärta på hans svar. Uppenbarligen fick jag ett ja då vi gifte oss borgerligt 2 veckor senare. 💍💐💒
 
Det året var ett oförglömligt år!!!
Vi fick vårt första gemensamma barn den 19 mars 2003. ❤
Sen friade jag den 20 juni 2003, helgen efter (28-29/6-2003) hade vi dopet för dottern och ännu en helg efter (5/7-2003) gifte vi oss. ❤💍💐💒❤
Så 2 veckor hade vi till planering av dop och bröllop samt att sy alla klänningar. Det gick alldeles utmärkt och bägge dagarna blev precis som jag tänkt mig efter vår förmåga, tidsmässigt och ekonomi. ❤
 
Och nej! Det var inget skottår när jag friade. Varför göra som det sägs att man bör? Varför vänta? Vet man vad man vill så gör man det man kan för att försöka få det. Vad är det värsta som händer? Att man får ett nej, fortsätter tillsammans och sen kommer det en ny dag när frågan kommer och det istället blir ett ja. 😉
Så länge man älskar varandra och verkligen vill dela alla livets svårigheter och bli gamla tillsammans så finns det inget rätt sätt eller fel sätt.
Vi är alla olika och alla är värda att älska och älskas!
Att ge sitt hjärta till någon för resten av sitt liv kan vara helt underbart och så länge man själv känner att det är rätt så är det ingen annan som kan säga tvärtemot.
 
Så oavsett vad ni har planerat för idag, fria eller vänta och bli friad till, så önskar jag er all lycka för framtidens alla med och motgångar!
Alla förtjänar kärlek i sitt liv!
Ciao! 👄 
 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback